Asus vivobook pro 15 oled alınır mı?

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,622

bu modeli alacağım iadem gelince. Ekran kartı 50 W ancak benim için yeterli. Sadece illüsratör ve photoshop kullanacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu modeli alacağım iadem gelince. Ekran kartı 50 W ancak benim için yeterli. Sadece illüsratör ve photoshop kullanacağım
sizce alınır mı?

Bütçenizi tam bilmiyorum ama 2k ekranlı bir şey almanız daha doğru olmaz mı?
Ekran kartı 50watt yeter dediğiniz yapcağınız işler için 50w yeter mi yoksa işlemci ağırlıklı işler olduğu için mi yeter?

Ekran kartı 50watt yeter dediğiniz yapcağınız işler için 50w yeter mi yoksa işlemci ağırlıklı işler olduğu için mi yeter?
hcam illüstratör ve photoshop işlemci ağırlıklı olduğu için ekran kartı çok kullanmıyor. Şuan 4gb lik masüstü rx 570 kullanıyorum baya yetiyor hatta artıyor denebilir. Sadece abzen tasarımlara 3d effect veriyorum o zaman gpu kullanımı artıyor ama gene bi kasma olmuyor o yüzden 50 wattlık 3050 yeter dedim, 2k ekrana sahip pclere baktım ama onlarda gaming model ve şarjı hızlı bitiyor. Sanırım bu model 4 5 saat götürür?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bütçem 15-22k arası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,270
Üyeler
195,319
Son üye
tarzanito
Geri