Gta 5 Online Girmiyor ?

VitoScaletta

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,552
Epic ten indirdim girdim oyuna hikaye yerine atıyor rockstar falan kayıtlıyım arkada rockstar açık online basıyorum retry diyor tekrar deniyor tekrar olmuyor arkadaş boşamı bekledik 100gb indirdik

Sürekli çöküyor. ( Tşk Epic )
1-2 saate düzelir yine. Erkenden yerinizi alın. Sonradan girince fazla FPS düşüşü olabiliyor.
ne saçma işmiş fps düşüklüğü ne alaka ben fazla oymamıycam arkadaşlarla ara sıra girip çıkıcam inş bi hileci garajıma para basarda hızlı gelişirim

Epic ten indirdim girdim oyuna hikaye yerine atıyor rockstar falan kayıtlıyım arkada rockstar açık online basıyorum retry diyor tekrar deniyor tekrar olmuyor arkadaş boşamı bekledik 100gb indirdik
Oyuna %100 save at bro çözülebilir ilk görevlerde girmiyor diye biliyorum, düzelmezse dc den yaz eklisin zaten ss fln at çözerim.

Oyuna %100 save at bro çözülebilir ilk görevlerde girmiyor diye biliyorum, düzelmezse dc den yaz eklisin zaten ss fln at çözerim.
Ben 2. sistem diye belirttiğim PC'de ilk görev hariç hiçbirini yapmadan Online'ye girdim.

Ben 2. sistem diye belirttiğim PC'de ilk görev hariç hiçbirini yapmadan Online'ye girdim.
Valla ilk görevlede uğraşmadım ben bro direk %100 save attım basit baya :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,916
Üyeler
195,204
Son üye
Azad3435
Geri