Neler Yeni

Zotac RTX 4080 Trinity OC Alınır Mı ?

tanerico

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar, şu anda ekran kartında indirim var. Acaba ekran kartını kullanan ya da teknik bilgisi olan var mıdır , sizce alınır mı ?

Link atar mısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer fiyatı 30k civarıysa o paralara palit gamingpro veya gamerock almanı tavsiye ederim. Şu an stokları yok ama gamingpro 28k, gamerock 30k civarında bi fiyata gelir

Bende bilmiyorum siteyi araştırılabilir. Onun dışında gainward phantom model de var oda mükemmel.
Pc hocasının dediğine göre gainward, palite ait üst markaymış. Geçenki 4070ti sistem videosunda öğrendim ben de

Pc hocasının dediğine göre gainward, palite ait üst markaymış. Geçenki 4070ti sistem videosunda öğrendim ben de
Değil palit gamerock ve gamingpro modelleri çok daha iyi Gainward'dan niye öyle demiş anlamadım. Palit daha üstün bir marka

Değil palit gamerock ve gamingpro modelleri çok daha iyi Gainward'dan niye öyle demiş anlamadım. Palit daha üstün bir marka
Valla gainward palit in premium markası gibi bi şey demişti ama bence de özellikle gamerock, gainward kartlardan daha iyi

Ama eğer site güvenilir ise yukarıda atılan gamerocku al

Arkadaşlar, şu anda ekran kartında indirim var. Acaba ekran kartını kullanan ya da teknik bilgisi olan var mıdır , sizce alınır mı ?
Zotac da güzel ama o fiyatlara çıkmışken bu kart daha iyi.

Geri