driver nasıl güncellenir

tamam indirdim internetten
dediğim yerden indirdin değil mi ? sonra bas üstüne çalıştır gelen pencerenin görüntüsünü bana at söyliyim hangisine basacağını

Ekran kartı modelini yazıp yanına driver yazman yeterli ilk resmi siteye girip indir

yok yenisini kurucaksın ya şuanki s-masaüstündeki geforce experience gidecek ama benim dediklerimi yap sorunsuz yaparsın
tamamdır ekran kartı driverını güncelledim ama hala lan driver falan güncellenmedi deilmi lan driver falan yazıyo garip garip sonu driver ile biten şeyler yazıyor onları nasıl güncelleyeceğim

tamamdır ekran kartı driverını güncelledim ama hala lan driver falan güncellenmedi deilmi lan driver falan yazıyo garip garip sonu driver ile biten şeyler yazıyor onları nasıl güncelleyeceğim
temiz kurulum yap tikini işaretledinmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakart çipsetini güncellemen lazım anakartının modelini markasını öğren.

Ekler

• CPU-Z  25.06.2020 03_53_38.webp
    CPU-Z 25.06.2020 03_53_38.webp
    19.2 KB · Hit: 57
sanırım anakart bilgileri burda yazıyor şimdi ne yapmam gerek birde bunları güncellemek faydalımı
faydalı evet HM 370 yazan modeli galiba anakartın hocam şimdi sen en iyisi lenovonun sitesinden kendi pc modelini arat bul ordan bak modeline daha iyi olur sonra bulduğun modelin markası büyük ihtimal lenovo olur sonra arat o anakartı driver yaz lenovonun sitesi çıkarsa bas ordan herşeyini indirip güncelleyebilirsin

Geri