Yardım RX 6700 vs 3060 12 gb

hekko14

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba bu iki ekran kartı arasında kaldım. İşlemcim R5 5500 olacak. Max fiyatım 14000TL ve ben bu ikisini de alabiliyorum. 20gün önce AMD tarafında yaşadığım WattMan ve sürücü çökmeleri yüzünden sistem iade ettim. Ancak 6700 performansıda beni kendine çekmiyor değil. NVIDIA tarafında ise dertsiz tasasız bir deneyim var. Sizce 6700 le 3060 12 GB arasında 1080P'de çok fark var mıdır?

Evet aralarında çok fark var. Amacınız sadece oyunsa, amd almak çok da uzak olmamalı bence. Evet arada hata yeme ihtimaliniz ne kadar bilgisayara yazılımsal olarak iyi baksanızda oluyor ama 6700'de hata alan neredeyse hiç kimseyi görmedim şahsen. İnternetten en stabil amd software ayarlarını yapılandırabilir en stabil driver'ı yüklemeyi deneyebilirsiniz. Ek olarak max fiyatınız 14000 TL ise bu fiyata RTX 3070'de alabilirsiniz. 6700 ile aralarında çok çok az fark var. Karşılaştırmalarına bakabilirsiniz.

6700 var bende bir sorun yaşamadım ben, wattman hatası aldım bilgisayarı aldığım 2. haftalarda 3-4 kere verdi ama hep bilgisayar açılırken wattman ile karşılaştım oyun oynarken felan bi hata verip kapatma gibi bi durum hiç yaşamadım

6700 var bende bir sorun yaşamadım ben, wattman hatası aldım bilgisayarı aldığım 2. haftalarda 3-4 kere verdi ama hep bilgisayar açılırken wattman ile karşılaştım oyun oynarken felan bi hata verip kapatma gibi bi durum hiç yaşamadım
Ben 6700xt sistem yapmayı düşünüyorum watman ve coil while den korkuyorum

6700 3060 a göre bariz daha iyi. Ama 1080p de oynayacaksan 3060 da yeterli bir kart, gainwardın 12 GB versiyonu 6700 civarıydı, hala öyleyse o alınır

Ben 6700xt sistem yapmayı düşünüyorum watman ve coil while den korkuyorum
dostum o ses muhabbetini diyosan onu yiceksin yapıcak hiç bişi yok, bendede ara ara ses çıkıyo hatta genelde çıkıyor ama oyun müziğiyle flean arkada kalıyo zaten

rx 6700 daha güçlü

coil while illa oluyor onu pekte takmamak gerek. zaten seslerden vs kolay kolay duymazsın. ama takıntılı biriysen bilemem.

6700'ün Güçlü olduğunu biliyorum. Ama valorantta 300fps verecekse, 3060 bana 270fps verecekse, ben 3060 tercih etmeyi düşündüm. Cidden amd ekran kartı insanı kanser edebiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet aralarında çok fark var. Amacınız sadece oyunsa, amd almak çok da uzak olmamalı bence. Evet arada hata yeme ihtimaliniz ne kadar bilgisayara yazılımsal olarak iyi baksanızda oluyor ama 6700'de hata alan neredeyse hiç kimseyi görmedim şahsen. İnternetten en stabil amd software ayarlarını yapılandırabilir en stabil driver'ı yüklemeyi deneyebilirsiniz. Ek olarak max fiyatınız 14000 TL ise bu fiyata RTX 3070'de alabilirsiniz. 6700 ile aralarında çok çok az fark var. Karşılaştırmalarına bakabilirsiniz.
6700 3070 seviyesinde değil o yanlış bir önerme. 6700xt 3070 seviyesinde denilebilir. Ekran kartı değil, komple sistem fiyatı 14bin.

Aga valorant ta ekran karti etkilemez fps çok az belki işlemci
Dostum bana valorant oynayacağım diye bir cümle kurmadın :D , ben coil while dan bahsediyorum o sesi mecbur çekeceksin eğer seslere karşı çok takıntılı değilsen sorun olmaz diyorum.
Ayrıca Valorant'ın işlemci tüketen bir oyun olduğunu zaten biliyorum.
Alıntıyı bana yapmışsın yanlışlıkla sanırsam problem yok :)

Dostum bana valorant oynayacağım diye bir cümle kurmadın :D , ben coil while dan bahsediyorum o sesi mecbur çekeceksin eğer seslere karşı çok takıntılı değilsen sorun olmaz diyorum.
Ayrıca Valorant'ın işlemci tüketen bir oyun olduğunu zaten biliyorum.
Alıntıyı bana yapmışsın yanlışlıkla sanırsam problem yok :)
Knka pardon üstte biri yazmış valorant ile alakalı ben yanlış kişiye yazdım bu arada ben 6700xt almayı düşünüyorum abartı mi o ses hep nvdia kullandim bu zamana kadar hiç farketmedim ses varsa da

Knka pardon üstte biri yazmış valorant ile alakalı ben yanlış kişiye yazdım bu arada ben 6700xt almayı düşünüyorum abartı mi o ses hep nvdia kullandim bu zamana kadar hiç farketmedim ses varsa da
kullanan arkadaşlar daha yardımcı olurlar şu arkadaş kullanıyor sanırım
@Keyfen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,539
Üyeler
185,760
Son üye
EveZ.
Geri