CS2 ortalama fps durumu

frknkrkn

80+
Reaksiyon skoru
26
Arkadaslar hayırlı sahurlar CS:GO da 1080p ortalama 320-360 arası fps aliyorum sizce cs2 de FPS kaç olur?

%40 performans kaybı gibi bir şey görmüştüm, 210-230 civarı alırsın gibi

Net bir şey söylemesi zor, oyun daha beta sürecinde ve gelecek güncellemelerle birlikte daha çok değişir. Şimdilik benim tahminim 240-280 arasına ineceği yönünde ama dediğim gibi net bir şey söyleyemeyiz. Abdullah abinin karşılaştırma videosuna bakabilirsin.

Arkadaslar hayırlı sahurlar CS:GO da 1080p ortalama 320-360 arası fps aliyorum sizce cs2 de FPS kaç olur?
240hz üstü monitörün yoksa o kadar fps önemli değil yeter ki monitör yenileme hızının altında FPS alma
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Maks 70fps falan düşer galiba

%40 performans kaybı gibi bir şey görmüştüm, 210-230 civarı alırsın gibi
Eyvallah hocam

Net bir şey söylemesi zor, oyun daha beta sürecinde ve gelecek güncellemelerle birlikte daha çok değişir. Şimdilik benim tahminim 240-280 arasına ineceği yönünde ama dediğim gibi net bir şey söyleyemeyiz. Abdullah abinin karşılaştırma videosuna bakabilirsin.
Teşekkür ederim

240hz üstü monitörün yoksa o kadar fps önemli değil yeter ki monitör yenileme hızının altında FPS alma

Maks 70fps falan düşer galiba
144 Hz monitör hocam

Eyvallah hocam

Teşekkür ederim

144 Hz monitör hocam
İşte 300 FPS alsan bile önemi olmuyor monitöre 144 geliyor o yüzden yeni CS gelince 145 FPS alsan bile iyidir

Bu video hatalı olması gerek bir ayarı yüksekte unutmuştu sanırım

Geri