240hz üstü monitörün yoksa o kadar fps önemli değil yeter ki monitör yenileme hızının altında FPS almaArkadaslar hayırlı sahurlar CS:GO da 1080p ortalama 320-360 arası fps aliyorum sizce cs2 de FPS kaç olur?
Eyvallah hocam%40 performans kaybı gibi bir şey görmüştüm, 210-230 civarı alırsın gibi
Teşekkür ederimNet bir şey söylemesi zor, oyun daha beta sürecinde ve gelecek güncellemelerle birlikte daha çok değişir. Şimdilik benim tahminim 240-280 arasına ineceği yönünde ama dediğim gibi net bir şey söyleyemeyiz. Abdullah abinin karşılaştırma videosuna bakabilirsin.
144 Hz monitör hocam240hz üstü monitörün yoksa o kadar fps önemli değil yeter ki monitör yenileme hızının altında FPS alma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maks 70fps falan düşer galiba
İşte 300 FPS alsan bile önemi olmuyor monitöre 144 geliyor o yüzden yeni CS gelince 145 FPS alsan bile iyidirEyvallah hocam
Teşekkür ederim
144 Hz monitör hocam
Bu video hatalı olması gerek bir ayarı yüksekte unutmuştu sanırımNet bir şey söylemesi zor, oyun daha beta sürecinde ve gelecek güncellemelerle birlikte daha çok değişir. Şimdilik benim tahminim 240-280 arasına ineceği yönünde ama dediğim gibi net bir şey söyleyemeyiz. Abdullah abinin karşılaştırma videosuna bakabilirsin.