razer deathadder v3 pro

Tugayyy

80+
Reaksiyon skoru
32
Merhabalar mouse alıcam fakat 2 model arasında kararsız kaldım birisi (razer deathadder v3 pro) diğeri ise (Razer Deathadder V2 Pro) v3pro yeni nesil olduğu için daha iyi gibi geliyor CS:GO Ve Aktif Bf5 oyunuyorum yani aktif fps oyunlarında takılıyorum v2pro ve v3pronun arasında aham şaham bir fark var mı ? yoksa genel özellikleri aynımı tam anlamıyorum aynı ise hemen hemen v2pro almak daha çok iyi gibime geliyor f/p açısından beni aydınlatır mısınız teşekkürler iyi forumlar.

En büyük farkları ergonomileri, eğer elin büyük ise ve palm tutuyorsan %99 ihtimal ile V3 PRO eline mükemmel şekilde oturacaktır.
Ondan sonra ağırlık farkı var CS için DA V2 PRO alınmaz benim gözümde 88GR tuğla gibi.
Sensör farkı da var da hissetmezsiniz.

Elinin boyutunu ve tutuş şeklini öner ona göre öneri yaparım ve Razer alma zorunluluğun da yok?

Gördüğüm kadarıyla sensorde çok fazla bir fark yok v2 pro da daha uzun şarj ömrü var fakat v3 pro daha hafif ben bu verileri versus sitesine göre aldım

Merhabalar mouse alıcam fakat 2 model arasında kararsız kaldım birisi (razer deathadder v3 pro) diğeri ise (Razer Deathadder V2 Pro) v3pro yeni nesil olduğu için daha iyi gibi geliyor CS:GO Ve Aktif Bf5 oyunuyorum yani aktif fps oyunlarında takılıyorum v2pro ve v3pronun arasında aham şaham bir fark var mı ? yoksa genel özellikleri aynımı tam anlamıyorum aynı ise hemen hemen v2pro almak daha çok iyi gibime geliyor f/p açısından beni aydınlatır mısınız teşekkürler iyi forumlar.
Karşılaştırma Linki 👈 TIK

Sensör ve gecikme değerlerinde V3 Pro bi tık daha önde
V3 Pro %25-30 daha hafif
Ayrıca V3 Pro Type-C V2 Pro Micro-USB kablö
Ergonomi olarak aşırı farklı değiller daha çok palm tutuşa yatkınlar

BONUS:

1681818173181.png

bende v3 proyu deneyecem bakalım media markta gidince şuan superlight var aslında memnunum ama beyaz istiyordum siyah indirimdeydi ve ilk kez bu kadar fazla indirime girmişti ondan siyah aldım. beyaz klavye alıcam beyaz mouseye dönmeyi düşündüğüm için olursa v3 pro yoksa beyaz superlightye geçicem bunu satıp

En büyük farkları ergonomileri, eğer elin büyük ise ve palm tutuyorsan %99 ihtimal ile V3 PRO eline mükemmel şekilde oturacaktır.
Ondan sonra ağırlık farkı var CS için DA V2 PRO alınmaz benim gözümde 88GR tuğla gibi.
Sensör farkı da var da hissetmezsiniz.

Elinin boyutunu ve tutuş şeklini öner ona göre öneri yaparım ve Razer alma zorunluluğun da yok?
Palm olarak tutuyorum farklı bir önerin nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende v3 proyu deneyecem bakalım media markta gidince şuan superlight var aslında memnunum ama beyaz istiyordum siyah indirimdeydi ve ilk kez bu kadar fazla indirime girmişti ondan siyah aldım. beyaz klavye alıcam beyaz mouseye dönmeyi düşündüğüm için olursa v3 pro yoksa beyaz superlightye geçicem bunu satıp
İnş nasip olur şuan 3binTL umarım indirime girer

Deathadder V3 Pro var elimde gençler 1-2 aylık KFG tam isteyen iletişime geçebilir. Siyah renk ;)

superlightyi 1200 e almıştım 1 yıl olmadı daha :D daha doğrusu bana 1000 e geldi bana sıfır hepsiburadadan almıştım satıcıda oydu :D

Ben bunu kullanıyorum, ergonomi olarak deathadder le aşağı yukarı aynı, sensörü razer kadar iyi olmayabilir ama çok farkedeceğini sanmıyorum. 2500 lira -814 geri ödemesi var, ben şansa indirim yakalayıp geri ödemeyle beraber 1100 liraya almıştım. Şu an 1600 e falan geliyo ve parasına göre iyi bi mouse olduğunu düşünüyorum, sadece 70gr gibi bi ağırlığı var biraz daha hafif olabilirmiş. Ama bu sayede şarjı 2 haftadan fazla dayanıyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,883
Üyeler
174,935
Son üye
kaanguney54
Geri