DonanımFikir
Moderatör
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 36,882
Ederi düşündüğün kadar fazla değil. İkinci el kısmında belirtebilirsin geldiğinde.Hopörler isteyen varsa iyi bir fiyattan satabilirim![]()
Ederi düşündüğün kadar fazla değil. İkinci el kısmında belirtebilirsin geldiğinde.Hopörler isteyen varsa iyi bir fiyattan satabilirim![]()
Burdan yasak hocam. 2.el kısmına konu açmalısınız.Hopörler isteyen varsa iyi bir fiyattan satabilirim![]()
YesHala hazırlanıyorda siparişim sizinde öyle mi? Mi band7
Pardon hatta direkt siparişiniz alındı kısmında ilk kısım yani
İnşallahBayram sonrasına gelir
ne farkediyorkeşke haporlörden iki tane alsaydım stereo çalıştığını bilmiyodum(
Duyma açısından mono ses ile stereo ses arasında belli bir fark bulunmaktadır. Mono sesin kulağa giden aynı seslerin olduğu yukarıda yazılmıştı. Stereo ise tam zıttı olarak kulağa gelen Birden farklı sesleri ifade eder. Özellikle yapılan kayıt üzerinden değişik sesler kulakta yankılanırne farkediyor
aaaDuyma açısından mono ses ile stereo ses arasında belli bir fark bulunmaktadır. Mono sesin kulağa giden aynı seslerin olduğu yukarıda yazılmıştı. Stereo ise tam zıttı olarak kulağa gelen Birden farklı sesleri ifade eder. Özellikle yapılan kayıt üzerinden değişik sesler kulakta yankılanır
amazondan aldığım adaptör bile şüpheli çıktı iade ettim baskısı baya parlaktıNereden biliyorsunki. Satıcı resmi bir satıcı , koskoca şirket niye öyle yapsınki?
direk amazonun kendi satıcısından aldıysan belliki yanlış yerden tedarik etmişler..amazondan aldığım adaptör bile şüpheli çıktı iade ettim baskısı baya parlaktı
aynen direkt kendileriydi iade ettim kutu baskısı bile parlaktıdirek amazonun kendi satıcısından aldıysan belliki yanlış yerden tedarik etmişler..