iphone 11 prodan 13 pro geçmek çok fark eder mi ?

çılgınHamsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
94
28000 bin bütcem var telefon önerisi ?

İphone 13 kullanıyorum 4 aydır sadece sıkıntısı gün içinde şarjın bitmesi akşama zor atıyor beni telefonla görüşen birisiyim. 12 MP Kamerası var fotoğraf çekme konusunda tavsiye ediyorum.

bu fiyat bandında en mantıklı hangisi ?
şu otv muhabbeti olsaydı iyidi.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

19 bin TL veriyolar iphone 11 pro ya
Aga yine yazacam ama iPhone 14 pro max yurt dışı kapalı kutu olarak 28 29 bin bandinda 256 gb bulabilirsin :)

Tabii ki farkeder. Eğer ios şart değilse s23 plus öneririm.

Sahibindende çok internet aşırı kötü sadece gaziantep iPhone yazsan zaten çıkıyor daha dogrusu güney dogu anadolu tarafına bakın 81 ile kargosu olsun eger gaziantepten alacaksanız hepsini gordugum yerler pasaj ve çarşıda çok.
hocam link atarmısınız

Sahibindende çok internet aşırı kötü sadece gaziantep iPhone yazsan zaten çıkıyor daha dogrusu güney dogu anadolu tarafına bakın 81 ile kargosu olsun eger gaziantepten alacaksanız hepsini gordugum yerler pasaj ve çarşıda çok.
yinede atayım :)

Bu tür yerler çok bende alacagım yaz gelince belki babamada alabilirm çevresindeki herkes memnun oldugu için iOS ta.

Bu tür yerler çok bende alacagım yaz gelince belki babamada alabilirm çevresindeki herkes memnun oldugu için iOS ta.
nasıl oluyor kapanma şeyleri falan onları tam bilmiyorum bilginzi varsa )

nasıl oluyor kapanma şeyleri falan onları tam bilmiyorum bilginzi varsa )
Çift hat oluyuor başka bir telefoncuda 8+8 16 ay kullanıma açık yazıyor ne kadar dogru bilemem ama şu IMEI kaydı 2 bin olsa 30 31 kya çözerdiniz bu 3 tane telefoncu takip ediyorum instadan isterseniz adreslerini vereyim ama bence 8 ay kullandıktan sonra kalan 4 aya eski bir telefon kullanabilirsiniz tuşlu veya iphone 5 falan kullanabilirsin ama yani 4 ay kullanıma kapalı olacak diye ben 14 pro maxi kaçırmam 13 pro nerdee 14 pro max nerde.

Çift hat oluyuor başka bir telefoncuda 8+8 16 ay kullanıma açık yazıyor ne kadar dogru bilemem ama şu IMEI kaydı 2 bin olsa 30 31 kya çözerdiniz bu 3 tane telefoncu takip ediyorum instadan isterseniz adreslerini vereyim ama bence 8 ay kullandıktan sonra kalan 4 aya eski bir telefon kullanabilirsiniz tuşlu veya iphone 5 falan kullanabilirsin ama yani 4 ay kullanıma kapalı olacak diye ben 14 pro maxi kaçırmam 13 pro nerdee 14 pro max nerde.
bilemedim ya ne yapsam

Dostum çabuk al benim takip ettigim 1 telefoncu zam yapmış bir tanesi zam yapınca digeride yapıyor çabuk al ben umudumu kaybediyorum bu fiyatlar ne böyle kalp krizi geçirecegim az kaldı :(
kullanım mevzuları sıkıntı biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,659
Üyeler
184,961
Son üye
sürvekeşfet
Geri