Neler Yeni

iphone 11 prodan 13 pro geçmek çok fark eder mi ?

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf
28000 bin bütcem var telefon önerisi ?

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Emre
İphone 13 kullanıyorum 4 aydır sadece sıkıntısı gün içinde şarjın bitmesi akşama zor atıyor beni telefonla görüşen birisiyim. 12 MP Kamerası var fotoğraf çekme konusunda tavsiye ediyorum.

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

NRxZero

80+
bu fiyat bandında en mantıklı hangisi ?
şu otv muhabbeti olsaydı iyidi.

Mesaj otomatik birleştirildi:

19 bin TL veriyolar iphone 11 pro ya
Aga yine yazacam ama iPhone 14 pro max yurt dışı kapalı kutu olarak 28 29 bin bandinda 256 gb bulabilirsin :)

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf

milenix

80+ Gold
Tabii ki farkeder. Eğer ios şart değilse s23 plus öneririm.

NRxZero

80+
Sahibindende çok internet aşırı kötü sadece gaziantep iPhone yazsan zaten çıkıyor daha dogrusu güney dogu anadolu tarafına bakın 81 ile kargosu olsun eger gaziantepten alacaksanız hepsini gordugum yerler pasaj ve çarşıda çok.
hocam link atarmısınız

Sahibindende çok internet aşırı kötü sadece gaziantep iPhone yazsan zaten çıkıyor daha dogrusu güney dogu anadolu tarafına bakın 81 ile kargosu olsun eger gaziantepten alacaksanız hepsini gordugum yerler pasaj ve çarşıda çok.
yinede atayım :)

Bu tür yerler çok bende alacagım yaz gelince belki babamada alabilirm çevresindeki herkes memnun oldugu için iOS ta.

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf

Bu tür yerler çok bende alacagım yaz gelince belki babamada alabilirm çevresindeki herkes memnun oldugu için iOS ta.
nasıl oluyor kapanma şeyleri falan onları tam bilmiyorum bilginzi varsa )

NRxZero

80+
nasıl oluyor kapanma şeyleri falan onları tam bilmiyorum bilginzi varsa )
Çift hat oluyuor başka bir telefoncuda 8+8 16 ay kullanıma açık yazıyor ne kadar dogru bilemem ama şu IMEI kaydı 2 bin olsa 30 31 kya çözerdiniz bu 3 tane telefoncu takip ediyorum instadan isterseniz adreslerini vereyim ama bence 8 ay kullandıktan sonra kalan 4 aya eski bir telefon kullanabilirsiniz tuşlu veya iphone 5 falan kullanabilirsin ama yani 4 ay kullanıma kapalı olacak diye ben 14 pro maxi kaçırmam 13 pro nerdee 14 pro max nerde.

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf
Çift hat oluyuor başka bir telefoncuda 8+8 16 ay kullanıma açık yazıyor ne kadar dogru bilemem ama şu IMEI kaydı 2 bin olsa 30 31 kya çözerdiniz bu 3 tane telefoncu takip ediyorum instadan isterseniz adreslerini vereyim ama bence 8 ay kullandıktan sonra kalan 4 aya eski bir telefon kullanabilirsiniz tuşlu veya iphone 5 falan kullanabilirsin ama yani 4 ay kullanıma kapalı olacak diye ben 14 pro maxi kaçırmam 13 pro nerdee 14 pro max nerde.
bilemedim ya ne yapsam

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf
Dostum çabuk al benim takip ettigim 1 telefoncu zam yapmış bir tanesi zam yapınca digeride yapıyor çabuk al ben umudumu kaybediyorum bu fiyatlar ne böyle kalp krizi geçirecegim az kaldı :(
kullanım mevzuları sıkıntı biraz

Top Bottom