RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,478
20 lirayı aldım ama ödeme kısmında kart bilgisi yazıyorum 20 lirayı nasıl kullanıcam 40 lira çekiyor?
Valla bende çıldırcam kart istiyor dfbsdyıkfusbkfsBizi anlayıp cevap verseler zaten güzel olacak, ben de aynı sorunu yaşıyorum ama hala telefon numarası gir, kart gir çıldırıdm burada![]()
Hocam arkadaşlar şunu demeye çalışıyor mesela ürünü alacağız ya satın alma sayfasında trendyol cüzdanı kullan gibi bir seçenek yok kart istiyor onu nasıl yapacağız?bilmiyorum hocam ben hiç sıkıntı yaşamadım direk onayladı ödemeyi
10tl cüzdan kodu var mı?Arkadaşlar 20 lirayı kullanacağımız şey 20 liradan az olmalıymış. 19 liralık şey bedava oluyor 20 lira üstü ürün alamıyoruz.
Büyük ihtimalle steam cüzdan kodu da alamıyoruz düşünmüşler bunu çünkü 10 tl lik kodda alınmıyor.Arkadaşlar 20 lirayı kullanacağımız şey 20 liradan az olmalıymış. 19 liralık şey bedava oluyor 20 lira üstü ürün alamıyoruz.
10tl cüzdan kodu var mı?
Başka bir şey de alınmıyor kiBüyük ihtimalle steam cüzdan kodu da alamıyoruz düşünmüşler bunu çünkü 10 TL lik kodda alınmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sadece indirim kodu yazın diyor.tamamdır buldum galiba. mobil uygulamada sepetime tıllayın orda ürünün altınds indirim kodu/kuponu var ona tıklayın.
ondan sora ordan kampanya seçinize tıklayın ve 20tl lik o kampanyayı seçin
Seçilmiyor. Arkadaşlar ödeme kısmında seçenek ama 20 liradan fazla olan ürünlerde KULLANAMAZSINIZ. Bakiye olarak geçiyor indirim değil.tamamdır buldum galiba. mobil uygulamada sepetime tıllayın orda ürünün altınds indirim kodu/kuponu var ona tıklayın.
ondan sora ordan kampanya seçinize tıklayın ve 20tl lik o kampanyayı seçin