❌İndirim Bitti! Pazarama'da Mi Band 7 599₺!

2 farklı sipraiş vermiştim kulaklığım kargolanmış gözüküyor ancak mi band 7 ve hoporlörüm kargoya verilmedi gözüküyor .3ü aynı pakette mi acaba
öyledir birde bende kargoya verildi fakat uygulama gözükmüyor telefona gelen mesaj önemli gerisi boş

arkadaşlar sipariş verilirken girilen telefon numarası başında 0 olmadan giriliyor değil mi yoksa ben 0 koymadım diye mi kargoya verildi mesajı gelmedi. ilk kampanya açıldığında dakikasında alanlardan birisiyim.

arkadaşlar sipariş verilirken girilen telefon numarası başında 0 olmadan giriliyor değil mi yoksa ben 0 koymadım diye mi kargoya verildi mesajı gelmedi. ilk kampanya açıldığında dakikasında alanlardan birisiyim.
Benim siparişimde de 0 yok. Kargoda şuan. Ptt ile geliyor.

0 koymadım mesaj geldi

Benim hoparlörüm geldi. Birazdan kutusunu açıp ilk izlenimlerimi yazarım.

BEC44196-D5D9-44AA-8234-7DEBC95031C2.jpeg

Hayırlı olsun, kargo gönderi hareketlerinde ne görünüyor? Benimki hala kargo şubesinde görünüyor.
Teşekkür ederim. Bayramdan sonraya kalacağını bildiğim için, şubeye gidip kendim aldım. Kargo şubesi 5 dk. yürüme mesafesinde. Yine Pazarama'dan aldığım diğer 2 ürünüm de aynı anda kargoya verilmesine rağmen, yolda gözüküyor hala. Bir tek bu geldi.

İlk izlenimlerim ürünün çok kaliteli olduğu yönünde. JBL Go 2’de kullanıyorum. Ses kalitesi açısından Xiaomi’nin daha iyi olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim. Malzeme kalitesi de gayet iyi geldi bana. Kullandıkça editlerim.

AEC80F3B-1DF7-404C-93A0-C32056012AB0.jpeg
0F553069-8D0C-41EF-8777-2F8F2C408EEC.jpeg
BBEC0808-0370-4104-8E14-819D9F0742E5.jpeg

Bir tık PTT Kargo olması üzdü geç getiriyorlar genelde herşeyi.

benm daha yolda:/ (manisa)

Bir tık PTT Kargo olması üzdü geç getiriyorlar genelde herşeyi.
İstanbul'dan Ankara'ya 1 günde geldi, şaşırdım açıkçası. Artık eskisi gibi yavaş değiller. Bayram olmasaydı en geç yarın, öbür güne gelirdi herkesin kargosu. 24 saat olmadan geldi benim kargom. Dün saat 15 gibi kargoya teslim edilmişti, bugün 10'da teslim aldım.

Benim mi band 7 geldi. Hoparlör kargoda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,282
Üyeler
183,814
Son üye
YKPHLVN
Geri