1TB DRAM M2 SSD Önerisi

Reaksiyon skoru
62
Bütçe
1600
Beni uzun zaman boyunca idare edecek M2 SSD arıyorum bende Samsung Evo 860 240 GB var artık yetmiyor. Anakartim B450M S2H ileride belki yukseltebilirim. DRAMli ve uzun ömürlü kronik sorunu olmayan. 1000 -1600 TL civarı bütçem var. belki biraz arttirabilirim

Kioxia G2 alabilirsin

1000 -1600 TL civarı bütçem var. belki biraz arttirabilirim
Bütçe dahilinde üst seviye Exceria G2 Plus modeli var... (satıcı: trendyol indirimde görünüyor) Yine amazon da 970 Evo Plus indirimde... (benzer perf. ssdler, her ikisi de DRAM li)

Daha düşük bütçe ile alınacak ise değerleri gayet iyi olan DRAM li Exceria G2 tercih ederdim... (satıcı: trendyol indirimde)

Son düzenleme:
Bütçe dahilinde üst seviye Exceria G2 Plus modeli var... (satıcı: trendyol indirimde görünüyor) Yine amazon da 970 Evo Plus indirimde... (benzer perf. ssdler, her ikisi de DRAM li)

Daha düşük bütçe ile alınacak ise değerleri gayet iyi olan DRAM li Exceria G2 tercih ederdim... (satıcı: trendyol indirimde)
Beni uzun zaman boyunca idare edecek M2 SSD arıyorum bende Samsung Evo 860 240 GB var artık yetmiyor. Anakartim B450M S2H ileride belki yukseltebilirim. DRAMli ve uzun ömürlü kronik sorunu olmayan. 1000 -1600 TL civarı bütçem var. belki biraz arttirabilirim
Arkadaşın attığı linkteki dramli 970 Evo Plus al geç, Amazondan üstelik.

Bütçeyi biraz artırabilirsen nays ile 1800 liraya geliyor.
eğer çıkamazsan
Arkadaşın attığı linkteki dramli 970 Evo Plus al geç, Amazondan üstelik.

Samsung Evo 970 alacağım sanırım önerileriniz için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,331
Üyeler
187,029
Son üye
fffffffg
Geri