Öneri 2 Tb Gen4 M2 SSD Önerisi

Thadox

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
754
Bütçe
15000
2 TB Dramli TLC Gen 4 bi ssd arayışındayım. Uzun ömürlü kronik sorunu olmayan bu fiyat banında önerilerinize açığım.

NOT: Laptopta kullanılmak üzere olduğu için heatsink olmaması tercihimdir çünkü bu ürünü buldum ve heatsinki çıkarır takarım dedim ama araştırınca kullanılan InnoGrit IG5236 kontrolcüde ısınma sorunu olduğu dolayısıyla heatsink ile beraber satıldığını gördüm.

Edit: Bu fiyata bu kriterleri karşılamak biraz zor olduğundan sizce gen3 dramli mi tercih edilmeli gen4 dramsiz mi?

Son düzenleme:
2 TB Dramli TLC Gen 4 bi ssd arayışındayım. Uzun ömürlü kronik sorunu olmayan bu fiyat banında önerilerinize açığım.

NOT: Laptopta kullanılmak üzere olduğu için heatsink olmaması tercihimdir çünkü bu ürünü buldum ve heatsinki çıkarır takarım dedim ama araştırınca kullanılan InnoGrit IG5236 kontrolcüde ısınma sorunu olduğu dolayısıyla heatsink ile beraber satıldığını gördüm.
Bazı ssd'lerde onu çıkarınca garantidende çıkıyor bilgin olsun.

kc3000 biraz yüksek kalıyor fiyatı, ama geçerlidir halen

çünkü bu ürünü buldum ve heatsinki çıkarır takarım dedim ama araştırınca kullanılan InnoGrit IG5236 kontrolcüde ısınma sorunu olduğu dolayısıyla heatsink ile beraber satıldığını gördüm.
bende bundan 3 tane var, gerçekten iyi havalandırmazsan ısınıyor heatsink olsa dahi. Laptoba almanı önermem.

Daha yeni 2. elden kutusu açılmamış 11' e aldım hocam öyle bir şey yakalamaya çalış bence. DRAM' de var gayet güzel model mid plus tier list olarak. Ama biraz ısınır heatsink olmadan.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

üstüne laptoplara özel ince heatsinkler olabiliyor, ondan yapıştırabilirsin

Hocam o bütçeye DRAM'li 2 TB SSD yok

Ayrıca 2 tane M2 slotu varsa 1+1 TB SSD alabilirsiniz (2 tane 1 TB SSD'yi kastediyorum)

Hocam o bütçeye DRAM'li 2 TB SSD yok

Ayrıca 2 tane M2 slotu varsa 1+1 TB SSD alabilirsiniz (2 tane 1 TB SSD'yi kastediyorum)
Yine saçma bir yorum daha

Artık Durmaycakmısın Dostum sen ya

Birazdaha para ekleyip Bunu alırsan Mld ile arasında fark var bilgin olsun

bu site hakkında bilgin var mıdır?

bu site hakkında bilgin var mıdır?
Kesinlikle Güvenli Ticaret :D

Hiçbir fikrim yok Bi onun için ayrı forum aç istersen

bilmediğin şeylere yorum yapmayın hocam

1+1 TB gayet de iyi olacaktır bana kanıt vermediğin sürece sana asla inanmıyacağım bunu da unutmayın hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,919
Üyeler
202,431
Son üye
Ankaracilingir
Geri