M2 SSD Öneri 960GB-1 TB

mamo32

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar iyzco+ parolapara kampanyasıyla ssd almak istiyorum almışken de arıza verecek tdw düşük ssd istemedim dramlı versiyon da olabilir öneri alabilir miyim?
Mesela gaminggende gen3 olarak Corsair Force mp510 960 gb var üst olarak gen4 Klevv Crass C930 var üstü de corsair mp600 pro nh. İtopyada 500 tl ilk kullanım indirimi olmamasına rağmen gen4 gaminggenle karşılatırınca kioxia exceria pro 1 tb aralarında 60 tl gibi bir fark oluyor itopyada dramli modelleri çok araştıramadım tavsiyelere açığım.

Her ikisinde de hangi kampanyalar geçerli, hangi ürünler daha ucuza geliyor hesaplaması olmadan,

İtopya'da Exceria Pro, GamingGen'de MP600 Pro NH modeli alınabilir olanlar. MP510 da çok ucuza geliyorsa alınabilir. MP510'la diğer diskler arasındaki fiyat farkı verilebilir. KLEVV'in üstünden biraz zaman geçmesi gerekiyor nedir ne değildir anlaşılması için.

İtopya Excerio 1980tl , GamingGen'de MP600 Pro NH 2200tl, gaming mp510 1175 TL'ye geliyor fp olarak mp510 mantıklı gibi tek eksisi diğerlerine göre gen3 olması

1175TL'ye göre gayet iyi olur MP510, Gen 3 olması da göze çarpacak şekilde okuma/yazma hızını etkiler ancak günlük kullanımda fark edilmeyecektir belki de. Bütçeye göre MP600 Pro NH da alınabilir, Exceria Pro bu fiyatıyla ortada kalmış (1.5k civarında olsaydı iyi olurdu). MP510'la MP600 Pro NH arasındaki fiyat farkı, aradaki (hissedilecek) kalite farkına göre fazla, 300-500TL olsaydı verilebilirdi. Fiyatına göre performansı en iyi disk MP510 olacaktır bu 3 model arasından. Çok yüksek kalite beklenmiyorsa, tepe ürün olması gerekmiyorsa MP510 alınabilir.

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için

Geri