AMAZON PRIME 39.00 TL OLDU

Uygunsuz Dil
çok ucuz bedava diyen aptalları gördükçe ülkenin niye bu halde olduğunu bir kez daha anlıyorum hepiniz çekin üyeliğinizi koy ambargonu belki 9 tl olmaz ama 40 tlde olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar size kötü bi haberim var. 39 TL para değil. 2 dolar mı yapıyor öyle bişey abartmayın bu kadar.
biz dolarla mı maaş alıyoruz ** asgari ücrette 437 dolar her türlü pahalı

Amazon sonuna kadar parasını hak ediyor. Siparişi veriyorum, ürün ertesi gün sabah kapımda oluyor. Herhangi bir sorunda anında müşteri odaklı çözüm sunuyorlar. 39Tl değil 139Tl olsa yine öderim.
mgn ile çalışmayı bırakmadan hiç bir şey hakketmemeye hakkı yok

çok ucuz bedava diyen aptalları gördükçe ülkenin niye bu halde olduğunu bir kez daha anlıyorum hepiniz çekin üyeliğinizi koy ambargonu belki 9 TL olmaz ama 40 tlde olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biz dolarla mı maaş alıyoruz ** asgari ücrette 437 dolar her türlü pahalı
Saygısızlığa lüzum yok. Bugünün şartlarında evet ucuz/bedava. Asgari ücretle çalışan bir bireyin saatlik ücreti bile değil; ki burada bahsettiğimiz fiyat aylık abonelik fiyatı. Ben oy vermedim bu partiye, birinci ve ikinci derece akrabalarımda da kimse bunlara oy vermedi. Bu ülkeyi bu hale getiren bizler değiliz, git sokaklarda isyan et onlara. Asgari ücret madem 437 dolar, aboneliğin 2 dolar olması gayet ucuz.

Fiyatı 7.90TL den 39TL ye çıkarmazsın ya 15TL yapsan 3.4 ay sonra 25TL felan devam ederdin yani birden 39 TL yanlış strateji bence

Arkadaşlar size kötü bi haberim var. 39 TL para değil. 2 dolar mı yapıyor öyle bişey abartmayın bu kadar.
O zaman patates soğanı da abartmaya gerek yok, 1 dolar anca ediyor kilosu. Cent ile satılacak hali yok değil mi?

Amazon Bedava Kargo ile Sipariş Verin​

En az 150 ₺ tutarındaki uygun siparişler için ücretsiz standart teslimat seçeneği kullanılabilir.

Abonelikten Çıktım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,296
Üyeler
184,138
Son üye
user3
Geri