- En İyi Cevap
- 4
ne neyy?Neyyy
ne neyy?Neyyy
hala zararda 2 dolar abd de 15 dolarÇoooook zor. Amazon, TR'de bayadır zarardaydı zaten. Belki fiyat düşer ama eski fiyata çekemezler.
Şu ülkede şu günde sen benim dolar söylemime takılmışsan senin hayatta çözümleyebileceğin bir şey yok demektir. Dolar dayanıyor 20 TL'ye, ekonomi cortlamış. Beni boşver 14 mayısda sandığa git, şu noktada asgari ücretlinin bir saat çalışmasıyla alınıyor yeni fiyatıyla amazon aboneliği.O zaman patates soğanı da abartmaya gerek yok, 1 dolar anca ediyor kilosu. Cent ile satılacak hali yok değil mi?
Neyle yapıcaznaysla değil
kardeşim anlamıyonuz mu bitti diyorum bitti yapılmıyor artıkNeyle yapıcaz
bende öyle düşünüyorum hocam hala gayet uygun sunduğu hizmetlere göre39 TL'ye kenar mahalleden ne olduğu belirsiz dürüm bile alamıyorsun kale hala ayakta kısaca.Hala verilen hizmete göre bedava denilebilir.
Jeff abin evine gelip amazondan hissede versin mi knkBence İsyan Rest Çekelim Eski Fiyata geri çeksinler
indirim yapsa yeterbende öyle düşünüyorum hocam hala gayet uygun sunduğu hizmetlere göre
Mesaj otomatik birleştirildi:
Jeff abin evine gelip amazondan hissede versin mi knk
bendede böyleAlıntıyı görüntüle
neden hala 8 TL yazıyor
Nerde birti diyon kardeş bi de önceden neyle yaptığını söylesen bu kadar uzamazkardeşim anlamıyonuz mu bitti diyorum bitti yapılmıyor artık