reis bu psu iş görür mü bende powerboostun psu varda![]()
Gameforce Cold 4 Fanlı 600 W ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gameforce Cold 4 Fanlı 600 W ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gameforce Cold 4 Fanlı 600 W ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.599,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
psun kaç w?reis bu psu iş görür mü bende powerboostun psu varda
Rx590 ekran kartı aldım ve kasaya sığdırmakta zorlandım ve psuda 8+6 pin olmadığı için sadece 8 pin taktım. Yeni kasa almayı düşünüyorum. Önerisi olan var mı? Bütçem çok yok. 1600 falan
forum.donanimarsivi.com
Bronz bir psuya bu kadar para verilmez.Cooler Master MWE V2 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı ( Sıfır ayarında )
Vatan Bilgisayardan Aralık 2022 de alındı. 20 ay garantisi mevcut. Sistem değiştireceğimden dolayı satıştadır. Hiçbir kablosunda ya da PSU nun kendisinde hiçbir arıza, çizik, kırık, hasar vb. yok. Kesinlikle SES YOK. Gayet SESSİZ ÇALIŞIYOR...forum.donanimarsivi.com
PSU da yardımcı olmaya çalışırım.
500 ama ekran kartında 8+6 pin giriş var 8 pini takabildim sadece
500 ama ekran kartında 8+6 pin giriş var 8 pini takabildim sadece
Bronz olduğu için verilmiyor zaten. Devre korumaları olduğu için veriliyor. Sıfırı 2000 TLBronz bir psuya bu kadar para verilmez.
6+2 den 8 pin mi500 ama ekran kartında 8+6 pin giriş var 8 pini takabildim sadece
Gereksiz.Bronz olduğu için verilmiyor zaten. Devre korumaları olduğu için veriliyor. Sıfırı 2000 TL![]()
Evet bunu ben de attım6+2 den 8 pin mi
öyle ise https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07R1K324B/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
bunu al geç psu almana gerek yok boşuna
Bu işimi görürmü reis? Ona göre sadece boş kasa alayım.Bronz bir psuya bu kadar para verilmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11
Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Nays ile Highpower GD Performance Gold full modüler 2kya geliyor sıfırıBronz olduğu için verilmiyor zaten. Devre korumaları olduğu için veriliyor. Sıfırı 2000 TL![]()
Görür hocam neden görmesin.Bu işimi görürmü reis? Ona göre sadece boş kasa alayım.
aynı anda attık helal etGereksiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
E
Evet bunu ben de attım