Aoc monitör ghosting test

ertannn

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar ufo testinde böyle bir sonuç aldım beni çok rahatsız etmedi sizce sonuç nasıl?

Ekler

• Screenshot_20230426-023556_Gallery.jpg
    Screenshot_20230426-023556_Gallery.jpg
    1.8 MB · Hit: 73
  • Screenshot_20230426-030258_Gallery.jpg
    Screenshot_20230426-030258_Gallery.jpg
    2 MB · Hit: 53
Ufaktan inverse ghosting var gibi, doğru çekim yöntemi ile çekerseniz daha iyi anlayabiliriz.

Doğru çekim yapmak için telefonu UFO'nun hizasına getirin. UFO'nun gittiği yönde ve süratte kamerayı hareket ettirin, telefon hareket halindeyken kamerayı odaklayın ve çekin.

Ufaktan inverse ghosting var gibi, doğru çekim yöntemi ile çekerseniz daha iyi anlayabiliriz.

Doğru çekim yapmak için telefonu UFO'nun hizasına getirin. UFO'nun gittiği yönde ve süratte kamerayı hareket ettirin, telefon hareket halindeyken kamerayı odaklayın ve çekin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böylemi hocam

Ekler

• 20230426_164846.jpg
    20230426_164846.jpg
    1 MB · Hit: 50
Aoc 27g2spu
İyi gibi, bulanık görüntüden hala tam anlaşılmıyor ama varsa da az bir miktarda olduğundan sorun olmaz. Monitörün overdrive ayarını 1 kademe düşürdüğünüzde UFO görsellerinde, arkasından takip eden izde nasıl bir değişim oluyor bakar mısınız?

1 kademe düşürdüğünüzde üstteki 2 ufoda bir miktar daha iz artmalı ama alttaki ufo'da arkasından bir parlaklık takip ediyorsa o kaybolmalı.

Sonuç genel olarak baktığımızda başarılı bu arada, ben monitörünüz için en iyi ayarı bulmaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ufo testinde böyle bir sonuç aldım beni çok rahatsız etmedi sizce sonuç nasıl?
bendede 24inç olanı var yeni geldi ayarlarını hiç değiştirmedim ayar yaptıysan kendi ayarlarını full atarmısın hocam

hocam bendede 24inç olanı var yeni geldi ayarlarını hiç değiştirmedim ayar yaptıysan kendi ayarlarını full atarmısın hocamb

hocam bendede 24inç olanı var yeni geldi ayarlarını hiç değiştirmedim ayar yaptıysan kendi ayarlarını full atarmısın hocam
bende tam istediğim görüntüyü bulamadım deniyorum

bende tam istediğim görüntüyü bulamadım deniyorum
bana biraz renkler fazla sarı gibi geliyor ulaşırsan istediğin ayarlara burdan ayarları atarmısın

bana biraz renkler fazla sarı gibi geliyor ulaşırsan istediğin ayarlara burdan ayar

bana biraz renkler fazla sarı gibi geliyor ulaşırsan istediğin ayarlara burdan ayarları atarmısın
kontrast50
parlaklık100
eco standart
gamma1
renk ayarı:sıcak
görüntü iyileştirme kapalı
oyun modu kapalı
gölge kontrolü50
overdrive ortalama
oyun rengi11
lowblue kapalı
parlaklığı kendine göre ayarlayabilirsin