- Reaksiyon skoru
- 8,786
O format buga girmiştir muhtemelen flashla atmıyorsan %33 de takılıyor bende hepFormat bitsin işe yaramazsa yaparım
@Emmree
O format buga girmiştir muhtemelen flashla atmıyorsan %33 de takılıyor bende hepFormat bitsin işe yaramazsa yaparım
Ne yapmam lazım
2 saatte ancak %28 oldu
İptal et formatı biosa gir sıfırla biosuNe yapmam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 saatte ancak %28 oldu
Format nasıl iptal ediliyorİptal et formatı biosa gir sıfırla biosu
İptal olunmuyor diyor herkesİptal et formatı biosa gir sıfırla biosu
Fotoğrafını atsana biFormat nasıl iptal ediliyor
Fotoğrafını atsana bi
Şey her türlü formatın tamamlanmadı lazımmış her türlü tamamlanıyor formatKasadan kapatibilrsen kapat zarar verirmi emin değilim sonra bu işlemi yap
Bide kapatırsam şuan ki ilerlemeyide kaybeder diye korkuyorumKasadan kapatibilrsen kapat zarar verirmi emin değilim sonra bu işlemi yap
Kaybetsin zaten o %100 olmazki hıza baksana 15l lık pcde 3 saatte Windowsmu sıfırlanır internet kafeye filan git yada evde laptop varsa ona Windows 10 isosu kur yap böyle anca eşeğin sudan gelmesini beklersinŞey her türlü formatın tamamlanmadı lazımmış her türlü tamamlanıyor format
Bide kapatırsam şuan ki ilerlemeyide kaybeder diye korkuyorum
Bana discord dan yada ig den ulaşabilirmisin acabaKaybetsin zaten o %100 olmazki hıza baksana 15l lık pcde 3 saatte Windowsmu sıfırlanır internet kafeye filan git yada evde laptop varsa ona Windows 10 isosu kur yap böyle anca eşeğin sudan gelmesini beklersin
Sana ulaşabileceğim bir yer var mıKaybetsin zaten o %100 olmazki hıza baksana 15l lık pcde 3 saatte Windowsmu sıfırlanır internet kafeye filan git yada evde laptop varsa ona Windows 10 isosu kur yap böyle anca eşeğin sudan gelmesini beklersin
Dc MytH〆DrムGON#5833 ig omer._.faruk._.0Kaybetsin zaten o %100 olmazki hıza baksana 15l lık pcde 3 saatte Windowsmu sıfırlanır internet kafeye filan git yada evde laptop varsa ona Windows 10 isosu kur yap böyle anca eşeğin sudan gelmesini beklersin
Kullanmıyorum farklı sosyal medya platformları hocam özelden yazabilirsin.Bana discord dan yada ig den ulaşabilirmisin acaba
Sana ulaşabileceğim bir yer var mı
Dc MytH〆DrムGON#5833 ig omer._.faruk._.0