Linkteki bilgisayara ram lazım hepsi buradada bunun rami var mı
Laptop geldiğinde cl değerlerine bakıp ucuza ddr5 bir ram alabilirsinizLinkteki bilgisayara ram lazım hepsi buradada bunun rami var mı
Nasıl takacak hocam?Bunu alabilirsin.
![]()
Kingston 8 GB 3200 MHz DDR4 CL22 SODIMM KVR32S22S8/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston 8 GB 3200 MHz DDR4 CL22 SODIMM KVR32S22S8/8 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston 8 GB 3200 MHz DDR4 CL22 SODIMM KVR32S22S8/8 Ram özelliklerini incele, 694,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Haklıdın hepsiburada çok daha güvenli bir site. Eve gidince bakarım.Bu modeli arıyorum aslında hepsi burdada varmı diyeCrucial CT8G48C40S5 8 GB DDR5 4800 MHz CL40 Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri
Crucial CT8G48C40S5 8 GB DDR5 4800 MHz CL40 Notebook Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Birde bu bilgisayara mouse mouse pad ve çanta lazım önerdiğiniz var mıHaklıdın hepsiburada çok daha güvenli bir site. Eve gidince bakarım.
Rastgele bir çanta ve mousepad olur, ekstra bir şeye gerek yok. gidince bakarım dediğim gibi.Birde bu bilgisayara mouse mouse pad ve çanta lazım önerdiğiniz var mı
Post automatically merged:
Yine hepsiburadada olsa iyi olur
Rastgele bir çanta ve mousepad olur, ekstra bir şeye gerek yok. gidince bakarım dediğim gibi.
Kanka çok geçmiş olsun, çok yanlış bir ram önermişim özür dilerim. DDR 5 olduğunu fark etmedim.Son bişey bu bilgisayar freedos o yüzden Windows 11 kurulu USB bellek almayı düşünüyorum deprem bölgesindeyim internet sıkıntısı var kendim Windows 11 yükleyemeyebilirim internette satılıyomu güvenli mi bı ögrenmek istedim
Kankam şimdi deprem bölgesinde isen çok pahalı ve kaliteli bişi almana gerek yok, alelade bir şey alman yeterli.Birde bu bilgisayara mouse mouse pad ve çanta lazım önerdiğiniz var mı
Post automatically merged:
Yine hepsiburadada olsa iyi olur