Xpertronic
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 826
arkadaşlar bu format atma dedikleri win kurmamı oluyor farklı birşeymi anlamadığım için soruyorum
Format atmak demek mesela 256 gb ssd var sen format istiyorsun ayarlıyorsun sonra boot ediyorsun ssdyi komple windowsundan oyunlarına kadar her şeyi siliyor tertemiz yeni pc almış gibi oluyor sonra windowsu kuruyorsun bu kadararkadaşlar bu format atma dedikleri win kurmamı oluyor farklı birşeymi anlamadığım için soruyorum
Sıfırlamak,içini boşaltmak,temizlemek diyebiliriz kısacaarkadaşlar bu format atma dedikleri win kurmamı oluyor farklı birşeymi anlamadığım için soruyorum
Kolay mı ve video linki varmı acaba heryerde windows kurulum olarak çıkıyFormat atmak demek mesela 256 gb SSD var sen format istiyorsun ayarlıyorsun sonra boot ediyorsun ssdyi komple windowsundan oyunlarına kadar her şeyi siliyor tertemiz yeni PC almış gibi oluyor sonra windowsu kuruyorsun bu kadar
bilgisayarındaki bios ekranı hariç her şeyi silersin windows dahil.arkadaşlar bu format atma dedikleri win kurmamı oluyor farklı birşeymi anlamadığım için soruyorum
Format atmak çok kolay ama önce windows flash belleği hazırlaKolay mı ve video linki varmı acaba heryerde windows kurulum olarak çıkıy
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
çıkıyor ama format atma videosu bulamadım