Kablosuz Mouse Tavsiye

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,354
Bütçe
999
Yakın zamanda kablosuz oyuncu mouse alacağım almak için gaming gecesini bekliycem ona göre değerlendiricem. G305 düşünüyorum ama sizlerinde fikirlerini almak istedim. 940tl civarı fiyatı var nays ile %10 indirimli alırım daha da uyguna gelir. Önerilere açığım

Sakın hocam.

Bunu al direk. Paw3395 Sensör Huano Blue Dot Pink Switch, Değiştirilebilir shell delikli 55 deliksiz shell 61 gram ağırlık. Hem wireless hem de wired kullanılabiliyor.
Şarjlı olmazsa daha iyi olur benim için. Çünkü uzun yıllar kullanmak istiyorum pilli olması daha iyi duracell pil takarım bitince değiştiririm şarjı bitti vs derdi olmaz

Şarjlı olmazsa daha iyi olur benim için. Çünkü uzun yıllar kullanmak istiyorum pilli olması daha iyi duracell pil takarım bitince değiştiririm şarjı bitti vs derdi olmaz
pilli ağır olur knk

Baktım biraz pille bile 100 gramı geçmiyor şahsım adına rahatsız edici değil. Zaten g203 kullanıyorum şu anda
Hocam batarya kalitesi olarak sizi üzmeyecektir merak etmeyin. Kolayca değiştirilebiliyor OEM batarya oluyor çoğu.

Hocam batarya kalitesi olarak sizi üzmeyecektir merak etmeyin. Kolayca değiştirilebiliyor OEM batarya oluyor çoğu.
Batarya ömründen yana bi kaygım yok hocam benim derdim pil seviyesi. Ben onu takip etmek istemiyorum örneğin kullandım kullandım cs oynarken bittiği anda çaresizce kaybedicem lakin pilli olursa bitince değiştiririm sorun çözülür ben şarjını takip etmek istemiyorum

Batarya ömründen yana bi kaygım yok hocam benim derdim pil seviyesi. Ben onu takip etmek istemiyorum örneğin kullandım kullandım cs oynarken bittiği anda çaresizce kaybedicem lakin pilli olursa bitince değiştiririm sorun çözülür ben şarjını takip etmek istemiyorum
Anladım. Genel 40 saat ömür sunuyor aslında. Batarya kapasitesi yüksek bir şey isterseniz

Nays ve tık hızı ile 1100 tllere kadar düşüyor. 80 saat civarı pil ömrü sunuyor ve uygulamasından kontrol edebiliyorsunuz.

Anladım. Genel 40 saat ömür sunuyor aslında. Batarya kapasitesi yüksek bir şey isterseniz

Nays ve tık hızı ile 1100 tllere kadar düşüyor. 80 saat civarı pil ömrü sunuyor ve uygulamasından kontrol edebiliyorsunuz.
950 tl üzerine çıkamıyorum hocam seçim sonrasına kadar da 200 300 tl bulamam seçim sonrası da %99 zam gelecek. 200 tlcik sadece evet ama bütçem olsa..

950 TL üzerine çıkamıyorum hocam seçim sonrasına kadar da 200 300 TL bulamam seçim sonrası da %99 zam gelecek. 200 tlcik sadece evet ama bütçem olsa..
Hocam beni dinleyin gerçekten ajazz alın o halde. Zorlama için değil ama bu bütçede alacağınız pilli mouse sizi kesinlikle tatmin etmez.

batarya ile alakalı sorunun varsa direk rog gladius ııı öneririm sana. Her gün bayır domuzu gibi kullanıyorum ve 2 haftadan önce bitmiyor, üstelik 2 saat içerisinde şarj oluyor ve bu sırada kullanırken de bi sıkıntı yaratmıyor. Tüm bunlara rağmen 75 gr civarı bir ağırlığı var ama cashbackle bveraber 1600 tl ye falan geliyor şu an
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

batarya ile alakalı sorunun varsa direk rog gladius ııı öneririm sana. Her gün bayır domuzu gibi kullanıyorum ve 2 haftadan önce bitmiyor, üstelik 2 saat içerisinde şarj oluyor ve bu sırada kullanırken de bi sıkıntı yaratmıyor. Tüm bunlara rağmen 75 gr civarı bir ağırlığı var ama cashbackle bveraber 1600 TL ye falan geliyor şu an
düzeltme: gladius III feci zam yemiş alınmaz :(

hocam asıl pilli daha sıkıntı yakınınızda yedek pil olmazsa hiçbir seçeneğiniz yok bunun oldu ki şarjı bitti kabloyu takıp devam edersiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam asıl pilli daha sıkıntı yakınınızda yedek pil olmazsa hiçbir seçeneğiniz yok bunun oldu ki şarjı bitti kabloyu takıp devam edersiniz
ayrıca oyunun ortasında tak diye de bitmiyor genelde bitmeden uyarı veriyor benimki farklı marka model ama uyarı verdikten sonra 30dk civarı daha kullanabiliyorum mesela

Geri