Yardım Mouse ve Mousepad önerisi

ve technopat sitesinde var oranın linkini paylaşmak yasak mı bilmiyorum

Ben negatif bir inceleme arıyorum fakat yok. Bu paray alabileceğiniz en iyi mouse 1 2 tane fanboyun aklınızı çelmesine izin vermeyin.

Kullanmak için almadım, inceleme videosu çekicem, yere falan atıcam. Bakalım kullanmadan kötüleyenlerin iddia ettiği kadar kötü mü değil mi
bende 2 gündür arıyorum mouse fakat o kadar karışık ki kafam her an birini çekebilcek durumdayım daha fazla bakmak istemiyorum :)

bende 2 gündür arıyorum mouse fakat o kadar karışık ki kafam her an birini çekebilcek durumdayım daha fazla bakmak istemiyorum :)
Direk Ajazz AJ199u çekin. Beğenmezseniz ben sizden parasını verip alayım sıkıntı yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınmayacak bir mouse değil performansı çoğu güzel markanın mouseundan iyi ayrıca ajazz zaten iyi bir marka.

Direk Ajazz AJ199u çekin. Beğenmezseniz ben sizden parasını verip alayım sıkıntı yok.

Alınmayacak bir mouse değil performansı çoğu güzel markanın mouseundan iyi ayrıca ajazz zaten iyi bir marka.
Tamamdır size güvenip sipariş veriyorum daha fazla kafa yormak istemiyorum tekrar teşekkürler.

Tekrar rahatsız edicem ama darmoshark ve ajazz arasında hangisini tercih edersin?
Ajazz hocam.

Darmoshark kullanan biri olarak ajazz diyorum 200 tl eksiğine daha iyi özellikler vaadediyor

Ajazz hocam.

Darmoshark kullanan biri olarak ajazz diyorum 200 TL eksiğine daha iyi özellikler vaadediyor
Switch dışında darmoshark daha iyi hocam Motospeed de daha kaliteli bir firma.

Mouse olarak Darmohsark M3 mousepad olarak bütçenzi bilmiyorum, sınırsız ise Amazondan Artisan HİEN falan alabilirsiniz. Onun dışında

Malzeme kalitesi olarak hangisini tercih edersiniz
İkisini de pek bilmiyorum ama darmoshark tercih ederdim, yan tuşlarının kaltesiz olması dışında bir problemi yok mouse'un. Ama ajazz'ın incelemeleri çıkmadan yorum yapılmamalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,899
Üyeler
186,961
Son üye
aslanhuseyin
Geri