Mondial Drift L 2023

Reaksiyon skoru
29
Yeni aldığım mondial drift l den garip bir ses geliyor bilenleriniz varsa söyleyebilir mi

öncesinde motoru çalıştırdım kendi kendine istop etti afalladı ileri gitti dijital ekran gitti geldi
akü tamamen doluydu şimdi ise motorun aküsü tamamıyla bitmiş gibi kontaktayken ekran gelmiyor vesayre.

Yeni aldığım mondial drift l den garip bir ses geliyor bilenleriniz varsa söyleyebilir mi

öncesinde motoru çalıştırdım kendi kendine istop etti afalladı ileri gitti dijital ekran gitti geldi
akü tamamen doluydu şimdi ise motorun aküsü tamamıyla bitmiş gibi kontaktayken ekran gelmiyor vesayre.
Sıfır mı aldın ?

usta daha 70 kilometre nasıl olabilir ki
mekanik aksam toplayan usta içinde bi somunu tam sıkmamıştır ya da bi pimi takmayı unutmuştur yanlış yağ konmuştur bunun gibi birçok sebep var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mekanik aksam toplayan usta içinde bi somunu tam sıkmamıştır ya da bi pimi takmayı unutmuştur yanlış yağ konmuştur bunun gibi birçok sebep var
ama ses şanzumandaki vites dişlisi parçalanmış boşta dönen vites dişlisi sesi gibi geldi buradan tam bir şey söyleyemem

Geçmiş olsun.
Konudan bağımsız soruyorum hocam bende almayı düşünüyorumda bayilerde motor yok siz hangi şehirdesiniz ? sipariş üzerine mi alım yaptınız ?

ne kadara aldınız
ya şöyle adam ikinci el ilanı açmış sıfırdı motor yatırım üzerine almış bizde ondan aldık jelatini üzerindeydi

ya şöyle adam ikinci el ilanı açmış sıfırdı motor yatırım üzerine almış bizde ondan aldık jelatini üzerindeydi
42750

ne kadara aldınız
kocaeli ama almadan önce kronik hatalarına bakmanızı öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,351
Üyeler
188,235
Son üye