Düşük Ping İçin Hangi İnterneti Tercih Etmeliyim?

zlmr12

80+
Reaksiyon skoru
22
Dostlar herkese iyi forumlar. Ben Bursa Nilüfer'de oturuyorum. Yakın zamanda ( 1 ay sonra ) yeni evimize taşınıyoruz. Yeni evimiz Bursa Osmangazi'de olucak. Özellikle Bursalı arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Düşük ping için hangi interneti tercih etmeliyim. Yeni evimizde alt yapı oldugunu görüyorum. Valorantta Tr sunucusunda ping değerim 13 14 olsun yeter. Çünkü şu an oturdugumuz evde Türkiye sunucusunda en fazla 9 ms alıyorum. İnternet konusunda acemi olduğum için direk konuya girdim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bursa çevresinde turknet aktif şekilde kullanılıyor. Göz atmanı tavsiye ederim.

Bursa çevresinde turknet aktif şekilde kullanılıyor. Göz atmanı tavsiye ederim.

Araştırdıgım kadarıyla alt yapı kalitesi, saha dolabının mesafesı gibi bir çok şey ping değerini etkiliyormuş. Genelde turknet, kablonet öneriyorlar. Konuyu biraz canlı tutma şansımız var mı? Bursalı arkadaşların görmesi açısından.

superonline fiber var ise daireye kadar fiber kablo çekip sonlandırdığı için superonline fiberi tavsiye ederim ama fiber oldumu kolay kolay sıkıntı yaşamazsın sana kalmış

Kablonet önerinin kafasına vur ve ciddiye alma. Düşük ping ve stabilite istiyorsan TT. Turknet önce bir tier2/3 routerlarını güncellesin, İstanbul'da değilseniz çok kullanılacak bir firma değil.

Kayseriden aldığım değerler muhtemelen seninki daha düşük olacaktır.
1679526283863.png

Araştırdıgım kadarıyla alt yapı kalitesi, saha dolabının mesafesı gibi bir çok şey ping değerini etkiliyormuş. Genelde turknet, kablonet öneriyorlar. Konuyu biraz canlı tutma şansımız var mı? Bursalı arkadaşların görmesi açısından.
türknet altyapısındaysan 250tl ye 1000 e 1000 simetrik alabilirsin. fiber olduğu için de ping sorunun olmaz.

Kablonet önerinin kafasına vur ve ciddiye alma. Düşük ping ve stabilite istiyorsan TT. Turknet önce bir tier2/3 routerlarını güncellesin, İstanbul'da değilseniz çok kullanılacak bir firma değil.

Alıntıyı görüntüle
katılıyorum ttden turknete geçtim pingim düsük ama bi stabilite sorunu var gibi yani anlık ms yükselmesi mi desem ne desem bilemedim geri ttye gecicem

Ben iş yerinde garanti olsun diye diğer binadan kablo çektim çift internetim var en kesin çözüm, biri sıkıntı yapınca diğerine geçiyorum zaten yazılımla dual çalışıyorlar :)

Alıntıyı görüntüle

Dostum selam. Dediğini yaptım. Türk Telekom Fiber kullanıyorum Valorant Tr sunucusunda 7 pingim var şu an. Bilgilendirmek için ve teşekkür etmek için yazayım dedim. Sağolasın.

Dostum selam. Dediğini yaptım. Türk Telekom Fiber kullanıyorum Valorant Tr sunucusunda 7 pingim var şu an. Bilgilendirmek için ve teşekkür etmek için yazayım dedim. Sağolasın.

Rica ederim hocam, sorunsuz kullanmanız dileğiyle. Aylık 20-30 TL belki fazla ödemiş oluyorsunuz ama eğlendiğiniz, vakit geçirdiğiniz bir şeyde sürekli sorun çıktığı zaman anlıyorsunuz stabilite ve düşük değerleri.

Dostlar herkese iyi forumlar. Ben Bursa Nilüfer'de oturuyorum. Yakın zamanda ( 1 ay sonra ) yeni evimize taşınıyoruz. Yeni evimiz Bursa Osmangazi'de olucak. Özellikle Bursalı arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Düşük ping için hangi interneti tercih etmeliyim. Yeni evimizde alt yapı oldugunu görüyorum. Valorantta Tr sunucusunda ping değerim 13 14 olsun yeter. Çünkü şu an oturdugumuz evde Türkiye sunucusunda en fazla 9 ms alıyorum. İnternet konusunda acemi olduğum için direk konuya girdim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Fixnet routing cok başarılı ve düşük ping veriyor. Fixnet bakabilrisin.

bursa osmangazide oturuyorum internet değerlerim bunlar hocam. bazen biraz daha yüksek aldığım oluyor 45 50 civarlarında. valorant bilmiyorum ama lolde 10ms civarları alıyordum diye hatırlıyorum yanlış olmasın bi süredir oynamadığımdan bilemiyorum. süperonline kullanıyoruz ama paket vs bilmiyorum malesef

Ekler

• resim_2023-05-06_164857322.png
    resim_2023-05-06_164857322.png
    37.7 KB · Hit: 292

Alıntıyı görüntüle
TİER1 Şirketen uplink alan aynı zamanda tier4 seviyesinde veri merkezi olan fixnet süper :) %99.99 Uptime değerleri.
Arpa hocam fixneti deneyin :)

Geri