Neler Yeni

Düşük Ping İçin Hangi İnterneti Tercih Etmeliyim?

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
TİER1 Şirketen uplink alan aynı zamanda tier4 seviyesinde veri merkezi olan fixnet süper :) %99.99 Uptime değerleri.
Arpa hocam fixneti deneyin :)
Şu an tamamiyle TT'deyim. Yan firmaları kenardan deneyebilirim fakat bunun için şu an zamanım yok maalesef. Atlas ve Fixnet ve bir firma daha vardı adı çok duyulmamış ona da bakmak istiyordum taşınma olayları netleşince belki ona göre yoklarım.

etnetalw

80+ Bronze
Şu an tamamiyle TT'deyim. Yan firmaları kenardan deneyebilirim fakat bunun için şu an zamanım yok maalesef. Atlas ve Fixnet ve bir firma daha vardı adı çok duyulmamış ona da bakmak istiyordum taşınma olayları netleşince belki ona göre yoklarım.
Atlas firması turknet ile aynı ping veriyor. Diğer operatorlere gore tek farklı fixnet mevcut. Deneyin derim :)

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Dostlar herkese iyi forumlar. Ben Bursa Nilüfer'de oturuyorum. Yakın zamanda ( 1 ay sonra ) yeni evimize taşınıyoruz. Yeni evimiz Bursa Osmangazi'de olucak. Özellikle Bursalı arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Düşük ping için hangi interneti tercih etmeliyim. Yeni evimizde alt yapı oldugunu görüyorum. Valorantta Tr sunucusunda ping değerim 13 14 olsun yeter. Çünkü şu an oturdugumuz evde Türkiye sunucusunda en fazla 9 ms alıyorum. İnternet konusunda acemi olduğum için direk konuya girdim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Bursa için eğer bölgenizde Turknet Gigafiber yoksa GIBIRNet önerebilirim uygun fiyatıyla düşük ping ihtiyacınızı karşılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom