Berkarda
80+ Silver
orda pc satan yerlerden alma dediğimi yap al ve kargo biraz geç gelebilir 4-5 bile sürebilir adana yakın değil çünküAdana
orda pc satan yerlerden alma dediğimi yap al ve kargo biraz geç gelebilir 4-5 bile sürebilir adana yakın değil çünküAdana
Anladım sağol ben biraz daha düşünmem ve ailemi ikna etmem lazımorda pc satan yerlerden alma dediğimi yap al ve kargo biraz geç gelebilir 4-5 bile sürebilir adana yakın değil çünkü
umarım edersinAnladım sağol ben biraz daha düşünmem ve ailemi ikna etmem lazım
ben gaming genden sipariş ettim, çok hızlı ve sorunsuz geldi. başka şeyler de sipariş etmiştim onlar da aynı şekilde.Hazır sistem almayı düşünüyorum internetten. Hangi siteyi tercih etmeliyim en sorunsuz şekilde almam için?
2 3 kişide öyle tavsiye etti bilmiyorum fiyatlarda uygun gibi sanırım ordan sipariş edeceğimben gaming genden sipariş ettim, çok hızlı ve sorunsuz geldi. başka şeyler de sipariş etmiştim onlar da aynı şekilde.
2 3 kişide öyle tavsiye etti bilmiyorum fiyatlarda uygun gibi sanırım ordan sipariş edeceğim
Reis 6800 olan sistem çok iyi ama ben kasaya o parayı verirsem monitör alamam toplam 25k geçmemesi lazım monitör dahilULTIMA-3070 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3070 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
MAXIMA-6800 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Sistem Tavsiyesi
MAXIMA-6800 oyuncu bilgisayarı RX 6800 ekran kartı ve AMD’nin 5.nesil işlemci ailesinden Ryzen 5 7500f ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
6800 u önerrim ama çok zam geldi ya önce 20999 di ama 2 ay oluyor
Sen ne zaman alacaksin ? Abdullah reisin Eylül planları var ama daha belirtmediReis 6800 olan sistem çok iyi ama ben kasaya o parayı verirsem monitör alamam toplam 25k geçmemesi lazım monitör dahil
Reis işte bilmiyorum ailemi ikna edersem hemen alacağım yoksa beklicegim ne planı var bu aradaSen ne zaman alacaksin ? Abdullah reisin Eylül planları var ama daha belir
onu bizde bilmiyoruzReis işte bilmiyorum ailemi ikna edersem hemen alacağım yoksa beklicegim ne planı var bu arada
Anladımonu bizde bilmiyoruz