Çözüldü✓ Monster Abra Abra A5 V17.3.4 15,6 alınır mı ?

Merhabalar, Monster Abra serisi almayı düşünüyorum bütçem en fazla 25.000₺'dir. Ben kendi bilgilerim üzerine bir laptop buldum. Fakat sizin de görüşlerinizi almak istedim. Teşekkürler.

Laptop'un linki:https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v17-3-4/
Arkadaşlar bu
D/A forumunda ne sıkıntı var kim özendiriyo bu monster a çok kötü bi laptop gerek ısınması gerek çıkardığı sorunlar gerek tuş silinmesi yani eski yağ akıtan arızalı bi bmw diyorum hep bu monster a

Arkadaşlar bu
D/A forumunda ne sıkıntı var kim özendiriyo bu monster a çok kötü bi laptop gerek ısınması gerek çıkardığı sorunlar gerek tuş silinmesi yani eski yağ akıtan arızalı bi bmw diyorum hep bu monster a

Monster güvenli olduğu için hemde ömür boyu ücretsiz bakım hizmeti verdiklerinden dolayı tercih etmiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farklı sitelerden almak beni biraz korkutuyor sıkıntı çıkarır diye

Monster güvenli olduğu için hemde ömür boyu ücretsiz bakım hizmeti verdiklerinden dolayı tercih etmiştim
Bakım hizmeti leş gibi davranışları kaba laptopu değiştiriyorlar değiştirdikten sonrakine bozuluyor yine değiştiriyorlar monster oynatamadığı oyun garantisi veriyo bende onun 1 senede illa sorun çıkaracağı garantisi veriyorum monster=baş ağrısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,277
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri