İnceleme Ziyoulang T60 İncelemesi

Dayanamadım .d görüldü yedim ilk sonra adam sevmedi beni sanırım iptal etmeye teşvik etti geri iade bı 20-30 kişi edicek sanırım anladılar
hocam sakin olun. Arkadaşlar zaten iade edebilirsiniz dedi. Problem çıkartmayız dedi ve hatalarını kabul etti. Satıcı gayet iyi niyetli yaklaştı bana. Merak etmeyin kargolarınız illa çıkar.

bide rgb olan arkadaslar arkasındakı t60 rgb yazısını ss atabılır mı yarın cunku benım klavye ile karsılastırayım
IMG_1693.jpeg

Örneğin hocam bana gelen ürün bu durumda Rainbow backlight oluyor. T60 ın yanında RGB yazıyorsa yazılım kurup kendiniz renk atayabiliyorsunuz.

hocam sakin olun. Arkadaşlar zaten iade edebilirsiniz dedi. Problem çıkartmayız dedi ve hatalarını kabul etti. Satıcı gayet iyi niyetli yaklaştı bana. Merak etmeyin kargolarınız illa çıkar.
reis banada rainbow geldi iade edesim var gibi ya bazıları mis gibi rgb kullanırken bizzz rainbow acaba alan tüm arakdaşlara rainbowmu göndericekler?

beyler ben 1 hafta önce aldım trendyoldan olm benimki rgb değilmiş değişim vb yaparlarmı iade talebimi oluştursam bilemedim neden böyle oldu sizinkilerde rainbowmu acaba=
Hocam biz Çiçeksepetinden aldık normalde RGB gelmesi gerekiyordu fakat Bize de Rainbow geldi. 1 hafta sonra iade kabul ederler mi bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o t60 ın yanında T60 rgb mi yazması lazım rgb olması icin dogru mu anladım
evet hocam.
1683661001027.png

şu şekilde olursa RGB oluyor.

Hocam biz Çiçeksepetinden aldık normalde RGB gelmesi gerekiyordu fakat Bize de Rainbow geldi. 1 hafta sonra iade kabul ederler mi bilmiyorum.
ediyor hocam trendyolda 2 haftaya kadar iade mevcut iade talebi oluştur diyor ama ben klavyeden memnunum sadece iade edip yeni bir tanedaha alsam rgb gelirmi ki

reis banada rainbow geldi iade edesim var gibi ya bazıları mis gibi rgb kullanırken bizzz rainbow acaba alan tüm arakdaşlara rainbowmu göndericekler?
Hocam çoğu arkadaşa Rainbow gelir tahminimce kutulama da hata var dediler belki bir şans doğru gelme ihtimali de olabilir.

ediyor hocam trendyolda 2 haftaya kadar iade mevcut iade talebi oluştur diyor ama ben klavyeden memnunum sadece iade edip yeni bir tanedaha alsam rgb gelirmi ki
Hocam satıcıya soru sor kısmından sorun klavyem rgb gelmedi tekrar iade edip alsam rgb gelir mi de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,974
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri