bide rgb olan arkadaslar arkasındakı t60 rgb yazısını ss atabılır mı yarın cunku benım klavye ile karsılastırayımsimdiye kadar kac kısının rgb modu var acaba yada rgb modu olup bilmeyen var mıdır yaaa
bide rgb olan arkadaslar arkasındakı t60 rgb yazısını ss atabılır mı yarın cunku benım klavye ile karsılastırayımsimdiye kadar kac kısının rgb modu var acaba yada rgb modu olup bilmeyen var mıdır yaaa
reis sakin aS :Asd :a:Sd :A o nasıl bir racondur.Satıcı birazcık sinirlendi sanki
@HacıSOFU
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
50 kişide 3-4 filan işte.
Dayanamadım .d görüldü yedim ilk sonra adam sevmedi beni sanırım iptal etmeye teşvik etti geri iade bı 20-30 kişi edicek sanırım anladılarreis sakin aS :Asd :a:Sd :A o nasıl bir racondur.
yarın benımde gelmezse iade ederım cumartesi aldım ben hala yokDayanamadım .d görüldü yedim ilk sonra adam sevmedi beni sanırım iptal etmeye teşvik etti geri iade bı 20-30 kişi edicek sanırım anladılar
En yukarda bı video var bak orda uygulaması var onu indir açılmazsa rainbowdur xdbide rgb olan arkadaslar arkasındakı t60 rgb yazısını ss atabılır mı yarın cunku benım klavye ile karsılastırayım
Knk sem bekliyom en azından hazırlanıyor hâlâ benimkiyarın benımde gelmezse iade ederım cumartesi aldım ben hala yok
tm yarın bakacagımEn yukarda bı video var bak orda uygulaması var onu indir açılmazsa rainbowdur xd
Knk sem bekliyom en azından hazırlanıyor hâlâ benimki
bende soyle hazırlanıyor dıyor suan ama satıcı ile pazartesi konustum kargo ya verdik dedi nasıl iş bu ** napıyor paraları mı sayıyor anlamadım yaEn yukarda bı video var bak orda uygulaması var onu indir açılmazsa rainbowdur xd
Knk sem bekliyom en azından hazırlanıyor hâlâ benimki
Raconu kesince akıllandılar herhalde AKAKKSSKSKSKKSKEKEKEtm yarın bakacagım
bende soyle hazırlanıyor dıyor suan ama satıcı ile pazartesi konustum kargo ya verdik dedi nasıl iş bu ** napıyor paraları mı sayıyor anlamadım ya
reis sakin aS :Asd :a:Sd :A o nasıl bir racondur.
ama kargo takibi diyince hala hazırlanıyor diyor mng bende öyle yazıyorRaconu kesince akıllandılar herhalde AKAKKSSKSKSKKSKEKEKE
Kargoya verildi mesajı geldi şimdi
Satıcı amotör mahalle satıcısı gibi biraz gelişmesi lazım.Satıcı birazcık sinirlendi sanki
@HacıSOFU
Alıntıyı görüntüle
50 kişide 3-4 filan işte.
Bendede öyle ve fatura tarihi 10 Mayıs yazıyor ne garip iştir.dama kargo takibi diyince hala hazırlanıyor diyor mng bende öyle yazıyor
Belli hocam YouTube kanallarınada baktım bi tane klavye videosu dışında sanayi makinaları boş videolar filan var .dSatıcı amotör mahalle satıcısı gibi biraz gelişmesi lazım.