GİGABYTE GF24-2 Tekrar indirimde

L . λ / d . n

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
53

Ben satın almıştım herşeyini çok beğendim ekranda nokta çıktı ölü piksel değildi ama gözüme batan bir noktadaydı iade ettim para iadesi yapılacak tekrar alsam mı sizce yoksa şu monitörün stoğunu mu beklemeliyim?

Ben satın almıştım herşeyini çok beğendim ekranda nokta çıktı ölü piksel değildi ama gözüme batan bir noktadaydı iade ettim para iadesi yapılacak tekrar alsam mı sizce yoksa şu monitörün stoğunu mu beklemeliyim?

G24F-2 daha iyi. Ben f-1 olan versiyonunu kullanıyorum gayet memnunum.
Ölü piksel ve diğer sorunlar biraz şans işi AOC'da da çıkabilir belli olmuyor.

Ben kullanıyorum şuan gayet güzel ama bir keresinde sol üstten panel içindeki ışık gözüküyordu ertesi gün kendi kendine gitti şuan öyle bir sorun yaşamıyorum.

G24F-2 daha iyi. Ben f-1 olan versiyonunu kullanıyorum gayet memnunum.
Ölü piksel ve diğer sorunlar biraz şans işi AOC'da da çıkabilir belli olmuyor.
hocam aoc da iyi yanlar pivot var renk kalitesi biraz daha iyi ve sanırım ghosting konusunda gf24-2 den daha iyi
kötü yanları ise aoc hdmı 1.4 , yine de gf24-2 mi derdiniz

ben kullanıyorum baya memnunum düşünmeden alın gigabyte

hocam aoc da iyi yanlar pivot var renk kalitesi biraz daha iyi ve sanırım ghosting konusunda gf24-2 den daha iyi
kötü yanları ise aoc hdmı 1.4 , yine de gf24-2 mi derdiniz
Hocam G24'de SS IPS özelliği bulunuyor oyunlarda çok işime yarıyor. Ayrıca IPS panellerde ghosting sorunu zaten olmuyor ve dediğiniz gibi HDMI 1.4 artık eskidi onun yerine 2.0 HDMI desteği olan g24'ü almanızı tavsiye ederim.

Hocam G24'de SS IPS özelliği bulunuyor oyunlarda çok işime yarıyor. Ayrıca IPS panellerde ghosting sorunu zaten olmuyor ve dediğiniz gibi HDMI 1.4 artık eskidi onun yerine 2.0 HDMI desteği olan g24'ü almanızı tavsiye ederim.
ss ıps dediğiniz şeyin pek bir olayı yok aslında o konuda uzlaşabiliriz , ıps panellerde ghosting nasıl olmuyor hocam ilk defa sizden duyuyorum evet 1.4 eskidi o konuda hemfikiriz

Bi kaç haftadır 3799 tl zaten ekstra bi indirim mi oldu?

vay arkadaş...
ilk indirimde 1-2 saat sonra almıştım direkt biter diye.
ardından kaç kere daha indirime girdi :D
almasam 2k daha artardı fiyatı bir daha da indirime falan girmezdi :D:D
alacaklara dönecek olursak memnunum, tavsiye ederim.

ss ıps dediğiniz şeyin pek bir olayı yok aslında o konuda uzlaşabiliriz , ıps panellerde ghosting nasıl olmuyor hocam ilk defa sizden duyuyorum evet 1.4 eskidi o konuda hemfikiriz
Hocam ss ıps'de milim saniyelik gecikmeyi sürekli olarak degil fakat arada sırada hissedebiliyorsunuz. Evet IPS panellerde ghosting sorunu yok denecek kadar azdır bu sorun genellikle VA panellerde vardır bunun en büyük örneği samsuns odysseydir.

ss ips gözün pek farkedebileceği bir şey değil.
siz eski monitörden buna geçince o özellikten dolayı zannetmiş olabilirsiniz.

Bu G24F-2'ler ile ilgili ölü piksel konulari çok açılıyor bu ara.

Geri