- Reaksiyon skoru
- 53
- Konu Sahibi Konu Sahibi
yazdım ya hocam bende de bir problem çıktı bende iade ettim ama çok hoşuma da gitti bir yandan.Bu G24F-2'ler ile ilgili ölü piksel konulari çok açılıyor bu ara.
yazdım ya hocam bende de bir problem çıktı bende iade ettim ama çok hoşuma da gitti bir yandan.Bu G24F-2'ler ile ilgili ölü piksel konulari çok açılıyor bu ara.
Evet 2ms monitörden geçmiştim belki ondan dolayı da olabilir.ss ips gözün pek farkedebileceği bir şey değil.
siz eski monitörden buna geçince o özellikten dolayı zannetmiş olabilirsiniz.
6 ms falan deyin siz onaEvet 2ms monitörden geçmiştim belki ondan dolayı da olabilir.
2 ms i de analayamazsınızEvet 2ms monitörden geçmiştim belki ondan dolayı da olabilir.
4800 TL fiyatı vardı ?Bi kaç haftadır 3799 TL zaten ekstra bi indirim mi oldu?
G24F-2'de AOC 24G2SPU'da da aynı panel bulunuyor yanlış bilmiyorsam. Panda LC238LF4F/BOE LC238LF4L. Fark olmaz tepkime süresinde. Lakin AOC'nin görüntü kalitesi bir tık daha iyi. Çünkü daha iyi arka ışıklandırmaya sahip. 430cd~ SDR parlaklığı da sunabiliyor. İkisi de üzmez.Hocam G24'de SS IPS özelliği bulunuyor oyunlarda çok işime yarıyor. Ayrıca IPS panellerde ghosting sorunu zaten olmuyor ve dediğiniz gibi HDMI 1.4 artık eskidi onun yerine 2.0 HDMI desteği olan g24'ü almanızı tavsiye ederim.
+1 ben de merak ettim4800 TL fiyatı vardı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
adam niye ban yedi ?
Çoklu hesap kullanımı büyük ihtimal.+1 ben de merak ettim
Uzman değilim ancak kendim araştırırken önce Dell alıp sonra iade edip G24F-2 aldım. Görüntü kalitesi olarak Gigabyte bi tık daha iyi, Dell ise kağıt üstünde daha iyi tepki süresine sahip ancak ben ghosting sorunu olduğu için direkt iade etmiştim.Dell G2422HS ile G24F-2 arasında kaldım monitör uzmanı varsa tavsiyeleri nelerdir?
AOC modelin online satışı yok üzdü bu![]()
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Ben satın almıştım herşeyini çok beğendim ekranda nokta çıktı ölü piksel değildi ama gözüme batan bir noktadaydı iade ettim para iadesi yapılacak tekrar alsam mı sizce yoksa şu monitörün stoğunu mu beklemeliyim?
![]()
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA'dawww.itopya.com