Neler Yeni

GİGABYTE GF24-2 Tekrar indirimde

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hocam G24'de SS IPS özelliği bulunuyor oyunlarda çok işime yarıyor. Ayrıca IPS panellerde ghosting sorunu zaten olmuyor ve dediğiniz gibi HDMI 1.4 artık eskidi onun yerine 2.0 HDMI desteği olan g24'ü almanızı tavsiye ederim.
G24F-2'de AOC 24G2SPU'da da aynı panel bulunuyor yanlış bilmiyorsam. Panda LC238LF4F/BOE LC238LF4L. Fark olmaz tepkime süresinde. Lakin AOC'nin görüntü kalitesi bir tık daha iyi. Çünkü daha iyi arka ışıklandırmaya sahip. 430cd~ SDR parlaklığı da sunabiliyor. İkisi de üzmez.

brntsc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Baran Taşçeviren
şahsen ben hoparlör bulunması sebebiyle aoc alırdım yaz aylarında sürekli kulaklık kullanılamıyor kalitesi mükemmel olmasa da youtube'dan video falan izlerken lazım oluyor masaüstünde ekstra hoparlöre ihtiyaç kalmıyor benim açımdan

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
hocam aoc olanı kullanıyorum kesinlikle aoc diyorum.1 tık daha iyi gigabyte dan ama ikiside üzmez kesinlikte. şunuda ekleyim ölü pixel olayında aocta bu modelde yaşayan duymadım bendede yok. gigabayte ise forumda bile baya gördüm ölü pixel çıkanı şans işidir. yinede gerisi size kalmış.

Zextha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Furkan Salih

Dell G2422HS ile G24F-2 arasında kaldım monitör uzmanı varsa tavsiyeleri nelerdir?​

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet

Dell G2422HS ile G24F-2 arasında kaldım monitör uzmanı varsa tavsiyeleri nelerdir?​

Uzman değilim ancak kendim araştırırken önce Dell alıp sonra iade edip G24F-2 aldım. Görüntü kalitesi olarak Gigabyte bi tık daha iyi, Dell ise kağıt üstünde daha iyi tepki süresine sahip ancak ben ghosting sorunu olduğu için direkt iade etmiştim.
Bence Gigabyte biraz daha iyi, tepki süresi aman aman yüksek değil, fark edilmesi çok zor. Ama görüntü kalitesindeki fark biraz daha açık ve kayda değer diye düşünüyorum.
Bu arada Dell'in standının asansörü biraz daha iyi.

Zextha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Furkan Salih

Ben satın almıştım herşeyini çok beğendim ekranda nokta çıktı ölü piksel değildi ama gözüme batan bir noktadaydı iade ettim para iadesi yapılacak tekrar alsam mı sizce yoksa şu monitörün stoğunu mu beklemeliyim?

AOC modelin online satışı yok üzdü bu

Top Bottom