GİGABYTE GF24-2 Tekrar indirimde

Hocam G24'de SS IPS özelliği bulunuyor oyunlarda çok işime yarıyor. Ayrıca IPS panellerde ghosting sorunu zaten olmuyor ve dediğiniz gibi HDMI 1.4 artık eskidi onun yerine 2.0 HDMI desteği olan g24'ü almanızı tavsiye ederim.
G24F-2'de AOC 24G2SPU'da da aynı panel bulunuyor yanlış bilmiyorsam. Panda LC238LF4F/BOE LC238LF4L. Fark olmaz tepkime süresinde. Lakin AOC'nin görüntü kalitesi bir tık daha iyi. Çünkü daha iyi arka ışıklandırmaya sahip. 430cd~ SDR parlaklığı da sunabiliyor. İkisi de üzmez.

şahsen ben hoparlör bulunması sebebiyle aoc alırdım yaz aylarında sürekli kulaklık kullanılamıyor kalitesi mükemmel olmasa da youtube'dan video falan izlerken lazım oluyor masaüstünde ekstra hoparlöre ihtiyaç kalmıyor benim açımdan

hocam aoc olanı kullanıyorum kesinlikle aoc diyorum.1 tık daha iyi gigabyte dan ama ikiside üzmez kesinlikte. şunuda ekleyim ölü pixel olayında aocta bu modelde yaşayan duymadım bendede yok. gigabayte ise forumda bile baya gördüm ölü pixel çıkanı şans işidir. yinede gerisi size kalmış.

Dell G2422HS ile G24F-2 arasında kaldım monitör uzmanı varsa tavsiyeleri nelerdir?​

Dell G2422HS ile G24F-2 arasında kaldım monitör uzmanı varsa tavsiyeleri nelerdir?​

Uzman değilim ancak kendim araştırırken önce Dell alıp sonra iade edip G24F-2 aldım. Görüntü kalitesi olarak Gigabyte bi tık daha iyi, Dell ise kağıt üstünde daha iyi tepki süresine sahip ancak ben ghosting sorunu olduğu için direkt iade etmiştim.
Bence Gigabyte biraz daha iyi, tepki süresi aman aman yüksek değil, fark edilmesi çok zor. Ama görüntü kalitesindeki fark biraz daha açık ve kayda değer diye düşünüyorum.
Bu arada Dell'in standının asansörü biraz daha iyi.

Ben satın almıştım herşeyini çok beğendim ekranda nokta çıktı ölü piksel değildi ama gözüme batan bir noktadaydı iade ettim para iadesi yapılacak tekrar alsam mı sizce yoksa şu monitörün stoğunu mu beklemeliyim?

AOC modelin online satışı yok üzdü bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,187
Üyeler
185,384
Son üye
BleazFinaly
Geri