Donanım Arşivinden pc topladım sorun !

Reaksiyon skoru
3
Öncelikle hayırlı olsun Çok yardımcı olacağınızı düşünüyorum,
bu bilgisayarı direkt topladım sizin kanalınızdan 2 seneyi geçti hiç memnun değilim nedeni ise çok aşırı derece kasıyor ve çok yavaş hiç mutlu edemedi. nerede yanlışlık var bilmiyorum yani herkes siszden memnun severek de izlerim ama format bile attım yine yavaş.

eskimiş olabilir mi acaba sistem 2 sen olmuş diyorsunuz

ilk aldığım günden belli hiç çözemedim donanım arşivinin pc si 2 seneden fazla götürür !

ilk aldığım günden belli hiç çözemedim donanım arşivinin pc si 2 seneden fazla götürür !
Dostum donanım arşivinin pcsi 2 senden fazla götürür diye bir şey yok eger kötü kullandıysan öyle olur tabi adam sana gelip en az 2 yıl çok hızlı olacak diye bir şey demiyorki hem sistem 2 yıllık ssd yok galiba deilmi ? ne bekliyorsun? eski bir sistem eger parçaları iyi parçalar ile ( rx580,1660Tİ,2060 Bütceye göre işlemci,ram,anakart falan) degiştirirsen düzelir.

ben de sadece gta5 csgo paladins pubg var ve başka oyun oynamıyor bunlara girerken bile sistem aşırı yavaşlıyor ve performsn 0 yani bildiğiniz derece değil kasmaları

Öncelikle hayırlı olsun Çok yardımcı olacağınızı düşünüyorum,
bu bilgisayarı direkt topladım sizin kanalınızdan 2 seneyi geçti hiç memnun değilim nedeni ise çok aşırı derece kasıyor ve çok yavaş hiç mutlu edemedi. nerede yanlışlık var bilmiyorum yani herkes siszden memnun severek de izlerim ama format bile attım yine yavaş.
İşlemci kalmış 2 çekirdek 4 thread, sistemde SSD yok HDD var yavaş diyorsun tabi yavaş olur HDD bu, kasıyor diyorsun bu sistemle güncel oyunları oynaman zaten zor, PC 2 sene götürcek diye bir şey yok, kötü davranırsan bakımlarını yapmassan sıkıntı yaşarsın.

Hocam aldığından beri böyleyse aldığın zaman neden garantiye göndermedin? Parçaların garantisi bile bitmişten şimdi bunu düşünmeniz garip olmuş biraz.

ben de sadece gta5 csgo paladins pubg var ve başka oyun oynamıyor bunlara girerken bile sistem aşırı yavaşlıyor ve performsn 0 yani bildiğiniz derece değil kasmaları
Dostum sisteme SSD i ekledinmi? eger eklemediysen ekle hızlanır ve işlemcini ve anakartını degiştir ekran kartı yine birazdaha götürür işlemciyi 1600AF anakartı ise Gigabyte B450 S2h öneririm bütcen var ise degiştir eger degiştiremem diyor ise zaten sistemin bir ayagı çukurda onu bil.

Gayet normal sistemine göre yüseltme yapman lazım, İşlemci zayıf, SSD eklemek gerekki hızlı olsun PC, RAM 8GB bir 8GB daha takman lazımki PUBG gibi oyunlarda yetsin, ekran kartı artık zayıf 1050Ti yetmiyor artık ve hiç PC açıp temizleyip macunu yeniledinmi ?

uğraşamadım sadece 1 kere hdd bozuldu oynadıgım sadece 5 oyun şaka gibi böyle sıkıntı olması teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,114
Üyeler
188,205
Son üye
Tensai
Geri