ForgettaShow
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 690
Cashback'im geldi bile
Ne zaman almıştınız ürünü?Cashback'im geldi bile
Reisim o tarihlerde yüklenen Cashback'lerde sorun var. o yüzden gelmedi bize Kayıt oluşturdunuz mu Müşteri Temsilcisinden.Ne zaman almıştınız ürünü?
Ben de 05.05.2023 tarihinde satın aldım fakat henüz yüklenmedi hesaba.
Müşteri temsilcisiyle konuştğumda problem olduğunu fakat problemin giderildiğini söyledi, evvelsi gün. Yakın zamanda hesabınıza geçecek dendi fakat hala bir sonuç yok.Reisim o tarihlerde yüklenen Cashback'lerde sorun var. o yüzden gelmedi bize Kayıt oluşturdunuz mu Müşteri Temsilcisinden.
anladım reis. ben en son kayıt oluşturdum bekliyorum bende.Müşteri temsilcisiyle konuştğumda problem olduğunu fakat problemin giderildiğini söyledi, evvelsi gün. Yakın zamanda hesabınıza geçecek dendi fakat hala bir sonuç yok.
dünNe zaman almıştınız ürünü?
Ben de 05.05.2023 tarihinde satın aldım fakat henüz yüklenmedi hesaba.
Sağlık olsun hocam. Hayırlı olsun
Hocam o tarihlerde sıkıntı varmış Cashback'te o yüzden gelmemiştir. sözde gelecekmiş ama bekliyoruz.06.05.2023 tarihinde aldığımın cashbacki gelmedi.
Dün aldığımın cashbacki geldi.
Bekleyelim bakalımHocam o tarihlerde sıkıntı varmış Cashback'te o yüzden gelmemiştir. sözde gelecekmiş ama bekliyoruz.
Çook teşekkürlerSağlık olsun hocam. Hayırlı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam o tarihlerde sıkıntı varmış Cashback'te o yüzden gelmemiştir. sözde gelecekmiş ama bekliyoruz.