Öneri Far Cry 6 Alınır mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,325
Far Cry 3'ü severek oynamıştım +20 saat fakat bitirmemiştim. Far Cry 4 Amazon'dan geldi ancak oynamadım. Hazır Steam'e indirimli gelmişken almayı düşünüyorum ama aklımda sorular var. İncelemelerini vs izlediğimde hoşuma gidiyor. Bu tip aksiyon oyunlarında gizli ilerlemeyi severim ve yanlış bilmiyorsam 6'da yapay zeka daha iyi. Yan görev yapmayı çok severim yan görevler nasıldır? Standart sürüm alırsam çok şey kaybeder miyim? (En önemli soru)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artı olarak silah çeşitliliği nasıldır?
Yüksek grafikli oyunlar da oynamak istiyorum isteğimi karşılar mı?

Son düzenleme:
Bende almayı düşünüyordum goty paketini fakat ertesi gün zam yiyince vazgeçtim standart sürüme göre bana fazla gelddi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Far Cry 3'ü severek oynamıştım +20 saat fakat bitirmemiştim. Far Cry 4 Amazon'dan geldi ancak oynamadım. Hazır Steam'e indirimli gelmişken almayı düşünüyorum ama aklımda sorular var. İncelemelerini vs izlediğimde hoşuma gidiyor. Bu tip aksiyon oyunlarında gizli ilerlemeyi severim ve yanlış bilmiyorsam 6'da yapay zeka daha iyi. Yan görev yapmayı çok severim yan görevler nasıldır? Standart sürüm alırsam çok şey kaybeder miyim? (En önemli soru)

Alınabilir al standartı devam et zaten ubisoft oyunlarının hepsi aynı
DLC alman mantıklı değil fiyatı güzel

• Beğen

Far cry 3'ü çok severek oynayanların çoğu 6. oyunu beğenmedi

• Beğen
  • Beğen
  • Beğen
Valla alma hocam 10 liraya hesap al @Letrion arkadaş satıyordu ondan aldım iyi bir satıcıdır. Boşa o kadar para verme outpost ele geçir tarla yak aynı görevler valla ya. 5 daha hoş diyorlar ama hiçbiri 3 ü tutmaz
Hesap alınca GeForce NOW üzerinden oynanıyor mu ki

Geri