rtx4070 ti 70 derece %99 kullanım

Reaksiyon skoru
9
oyun testlerine baktım forza horizon 5 de rtx4070 ti 57 58 tam yükte oyundayken ısınma var ama benim 70 leri buluyor bunun sebebi ne olabilir

virüs girmiş olabilirmi görev yöneticisinde çalışan şüpheli bişey varmı

70 derece normal sıcaklık. 85 derecenin altındayken sorun olmaz.

virüs girmiş olabilirmi en son ne yüklediniz yada hangi linke tıkladınız
linke falan tıklamadım hiç en son gamepass aldım forzayı yükledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

70 derece normal sıcaklık. 85 derecenin altındayken sorun olmaz.
usta adam 58 alıyor böyle bir ekran kartım var 70 alıyorum yani o 58 alıyorsa bende bir sorun vardır herhalde diye yazdım buraya yardımcı olursunuz diyeben anlamıyorum pek

Adamla aynı soğutucu bloğuna mı sahipsiniz? Kasa hava sirkülasyonu izlediğiniz videolarla aynı mı?(Yani aynı kasayı mı kullanıyorsunuz)

Oyunlarda zaten böyle olur az kullanım olursa sorun vardır.

Adamla aynı soğutucu bloğuna mı sahipsiniz? Kasa hava sirkülasyonu izlediğiniz videolarla aynı mı?(Yani aynı kasayı mı kullanıyorsunuz)
benimki daha iyi ona ragmen kötü sıcaklık var anlayamadım acaba fanlarmı yavaş dönüyor

Oyunlarda zaten böyle olur az kullanım olursa sorun vardır.

Modelden modele değişiyor ayarlarda önemli.
ne gibi bir ayar yapabilirm hiç ellemedim daha

oyun testlerine baktım forza horizon 5 de rtx4070 ti 57 58 tam yükte oyundayken ısınma var ama benim 70 leri buluyor bunun sebebi ne olabilir
Duruma tam olarak öyle bakmaman gerekir. Ortam koşulları, kasanın hava alıp almaması, model farklılıkları gibi etkenler ön plana çıkar. Bahsettiğin sıcaklık çok fazla değil o tipte ki bir kart için aşağı yukarı normal değerlerdir sorun etmene değmez iyi oyunlar.

Duruma tam olarak öyle bakmaman gerekir. Ortam koşulları, kasanın hava alıp almaması, model farklılıkları gibi etkenler ön plana çıkar. Bahsettiğin sıcaklık çok fazla değil o tipte ki bir kart için aşağı yukarı normal değerlerdir sorun etmene değmez iyi oyunlar.
anladım usta eyvallah

ne gibi bir ayar yapabilirm hiç ellemedim daha
Furmark testine sokup 10 dakika sonra bütün ekranı ss atabilir misiniz?

70 derece tam yükte iyi bir sıcaklık. Sadece içinizin rahatlaması için irdeliyorum :S

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,208
Üyeler
185,693
Son üye
Kaan S
Geri