Hdd kullanıyorsunuz değerlerde gördüğüm kadarda sıkıntı yok hdd olduğu için normal hdd modelinide söylerseniz daha net bilgi verebilirimbilgisayarda yavaşlama var gibi bakabilir misiniz sonuçlar nasıl
wdc wd1600aabs-00pra0Hdd kullanıyorsunuz değerlerde gördüğüm kadarda sıkıntı yok hdd olduğu için normal hdd modelinide söylerseniz daha net bilgi verebilirim
Hocam arkadşaın bütçesi olsaydı zaten konu açardı değilmi?bunu al tak yoluna bak 15 saniyede açılır çatır çatır çalışlır pc hdd de yedek olur
bütçem yok ssd alamıyorum diye bir mesajda göremedim?Hocam arkadşaın bütçesi olsaydı zaten konu açardı değilmi?
Bunu al knk yeter zaten Windows u buna kur amabütçem yok ssd alamıyorum diye bir mesajda göremedim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eğer arkadaşın dediği gibi bütçe yoksa minimum olarak bunu öneririm
ssd alsan da diğer pcye takarsın eksisi olmaz zaten her türlü artısı olur. ek depolama olur diğerine de. maksat bunu kullandığın süre içinde hızlandırmak olsun. 185tl nin zararı olmaz diğerine takarsın artısı olur.şuanki bilgisayarım baya eski yeni bilgisayar almayı düşünüyorum yazın, ozamana kadar bu bilgisayara pek harcama yapmak istemiyorum bir kaç ay idare etsin yeter