DA-2 SİSTEM CS GO İŞLEMCİ SICAKLIĞI

Dostum sana bi soru sorabilirmiyim da siste. 2 de ekran kartımı takınca SSD hic gozükmüyor onun altında galiba ekran kartının sıcaklığı ona zarar verir mi cevaplarsan çok sevinirim.
Ekran kartını takınca nasıl SSD gözükmüyor? SSD modeli nedir? Hiç mi gözükmüyor yani nasıl?

Camdan bakınca gözükmüyor bildigin dostum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

galiba ekran kartının arkasında kaldıgı için.
Dostum öyle desene Allah'ın aşkına ya. Ben de zannediyorum SSD çalışmıyor falan. SSD'nin sıcaklıklarını kontrol et, 55 derece üstüyse biraz hız düşebilir. Sıcaklığını kontrol etmek için CrystalDiskInfo indirebilirsin.

Arkadaşlar Da-2 sistemi aldım kullanalı 3 gün olacak. Cs go da CPU kullanım değeri genel olarak %25-30 arası fakat sıcaklık değeri 75 ten aşağı düşmüyor.82-83 gördüğü de oluyor. Sistem tanıtım videosunda 66 yı geçmiyordu oysaki.Çok nadiren de olsa 2 saniyelik takılmalar da yapıyor. Thermaltake kasa ile olanı aldım. Ondan kaynaklı olabilir mi bu kadar fark? Yoksa başka bir sorun mu var acaba ?
bende de o sistem var ama kasa corsair valorant oynuyorum 64-65 derece yi geçmiyor

Dostum öyle desene Allah'ın aşkına ya. Ben de zannediyorum SSD çalışmıyor falan. SSD'nin sıcaklıklarını kontrol et, 55 derece üstüyse biraz hız düşebilir. Sıcaklığını kontrol etmek için CrystalDiskInfo indirebilirsin.
Sen yanlış anladın 😂😂 gozükmüyor derken camdan bakınca gözükmüyo normal bişey galiba.

Normal demi gözükmemesi 😂😂

Aynısı idndkdnkdkd

kesin...
Yine hoş geldiniz Intel fanboyları.
Başlıyor :)

kesin...
Savunmalar hazirmi asker ;)

Beyler camdan bakınca m2 ssdimin gözükmemesi normal demi ekran kartının arkasında kalıyor.Doğrumudur cevaplarsanız sevinirim😊

kesin...
Şu anda amd kullanıyorum hiç intel işlemciye para vermedim . Fanboyluk yapacak yaşı geçtim galiba ama bu kadar soruna rağmen amd yi övmenizi anlayamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,011
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri