DA-2 SİSTEM CS GO İŞLEMCİ SICAKLIĞI

Şu anda amd kullanıyorum hiç intel işlemciye para vermedim . Fanboyluk yapacak yaşı geçtim galiba ama bu kadar soruna rağmen amd yi övmenizi anlayamıyorum
Fanboyluğun yaşı yoktur...

Bende DA-2 Sistem sahibiyim işlemci cs de 90 ları görüyodu(CORSAİR DELTA RGB) CPB kapadım sonrasında 3.8e çektım max 70 e çıktı soğutucu alana kadar böyle idare edeceğim.
Sizde isterseniz cpb kapatıp kullanabiilirsiniz ama performansınız bir tık düşecek

Bu da2'de çok sorun yaşayan oldu ya. Capitan'da da olmuştu. Kızmayın ama bence son iki sistem biraz çuvalladı gibi. Tabi bu benim açımdan. Şimdi işlemcinin hatası DA'nın ne suçu var demeyin sonuçta parçaları o seçiyor. Önceki sistemlere bakıyorum da sanki zaman/performans olarak daha geriye düştü gibi yeni sistemler. Yani 2018'de toplanılan bir sistem cidden o zamanın en iyisi oluyordu. Yine söylüyorum bu sadece bana göre bir eleştirmedir. Lütfen linçlemeyin.

Hayır ve hayır. Sıcaklığın işlemciye zarar vermesi için 110 dereceyi falan geçmesi lazım geçerse de PC kendini kapatıyor zaten :p.
peki hocam bu ani 2 saniyelik donmaların nedeni ne olabilir sence ? harddisk diyenler oldu ama bilemiyorum. Bilgisayara hiç bir parça ekleme ya da çıkarma yapmadım.

peki hocam bu ani 2 saniyelik donmaların nedeni ne olabilir sence ? harddisk diyenler oldu ama bilemiyorum. Bilgisayara hiç bir parça ekleme ya da çıkarma yapmadım.
O birden çok şeyden olabiliyor, onun nedenini bulmak çok zor. Bir şey diyemiyorum maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,993
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri