Kulaklık Önerisi

EmreBey52

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,203
Bu bütçelerde arıyorum müzik konusunda tatmin etsin bi kaç oyunda da iyi ses versin yeterli.(Şuan rampage comfort kullanıyorum kullanan varsa onun gibi olabilir ses konusunda. )

https://www.itopya.com/aoc-gh300-rgb-71-surround-siyah-kablolu-oyuncu-kulakligi_u16585#bYorum
https://www.itopya.com/aoc-gh200-stereo-siyah-kablolu-oyuncu-kulakligi_u16584

Son düzenleme:
Xpg precog s de var seçenek olabilir.

Gamepower kizaru önerebilirim, uzun süredir kullanıyorum, fiyatı senin bütçenin üzerinde ama indirim falan gelirse değerlendirebilirsin.

Hocam yanlışım varsa düzeltin ben usb çıkışlı olanlar daha iyi biliyorum nerden öğrendim hatırlamıyorum ama :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gamepower kizaru önerebilirim, uzun süredir kullanıyorum, fiyatı senin bütçenin üzerinde ama indirim falan gelirse değerlendirebilirsin.
Hocam gamepower ve rampage den mümkün oldukça uzak durmak istiyorum.

Hocam yanlışım varsa düzeltin ben usb çıkışlı olanlar daha iyi biliyorum nerden öğrendim hatırlamıyorum ama :D

Haklısın, aldıktan 3 ay sonra gamepower alınmaz düşüncesine girdim, ama uzun vadede bir sorun çıkarmadığı için önereyim dedim. Tabi ki alanın da uzman çok daha iyi markalar var onları değerlendirmek daha mantıklı

Haklısın, aldıktan 3 ay sonra gamepower alınmaz düşüncesine girdim, ama uzun vadede bir sorun çıkarmadığı için önereyim dedim. Tabi ki alanın da uzman çok daha iyi markalar var onları değerlendirmek daha mantıklı
Doğrudur hocam comfortu neredeyse 2 - 3 senedir kullanıyorum ama neler yaşadım neler şuan bantla duruyor.

rampage miracle x4 kullanıyorum 3. senesine girdi padler az soyuldu ama onun haricinde tık demedi henüz

rampage miracle x4 kullanıyorum 3. senesine girdi padler az soyuldu ama onun haricinde tık demedi henüz
Doğrudur fakat rampage'in sahibide gelse artık istemiyorum.

• Hahaha
Reaksiyonlar: BayZ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,790
Üyeler
195,458
Son üye
UğucCan
Geri