Gigabyte g24f2 aldım dp girişinde problem yaşıyorum

Reaksiyon skoru
3
Merhaba gigabyteın g24f 2 monitörünü aldım düz bir şekilde displayport kablosunu taktığımda görüntü geldi daha sonra overclock modunu açtım, açtıktan sonra gelişmiş görüntü ayarlarından monitörü 180hz e çektiğimde görüntü gelmemeye başladı monitör bozulmuş olabilirmi? Yoksa kablomdamı sıkıntı var? (hdmi ile bağladığımda sorunsuz çalışıyor)

Merhaba gigabyteın g24f 2 monitörünü aldım düz bir şekilde displayport kablosunu taktığımda görüntü geldi daha sonra overclock modunu açtım, açtıktan sonra gelişmiş görüntü ayarlarından monitörü 180hz e çektiğimde görüntü gelmemeye başladı monitör bozulmuş olabilirmi? Yoksa kablomdamı sıkıntı var? (hdmi ile bağladığımda sorunsuz çalışıyor)
Ekran kartının sürücüleriylen alaklı olabilir mi

180Hz kullanmak için OC modunu açmanıza gerek yok. O modu kapatıp deneyin bir de.

Hocam oc kapalıyken de 180hz destekleyebiliyor bende
Bir de bu şekilde dener misiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

180Hz kullanmak için OC modunu açmanıza gerek yok. O modu kapatıp deneyin bir de.
Aynen bunu yazdım benden hızlı davranmıssın :)

Display port taktığım zaman görüntü gelmiyor hiçbir şekilde

Hocam oc kapalıyken de 180hz destekleyebiliyor bende
Bir de bu şekilde dener misiniz?

Aynen bunu yazdım benden hızlı davranmıssın :)
Hocam belirttiğim gibi display porttan görüntü alamıyorum kablomdamı problem yoksa monitördemi bilmiyorum

Display port taktığım zaman görüntü gelmiyor hiçbir şekilde

Hocam belirttiğim gibi display porttan görüntü alamıyorum kablomdamı problem yoksa monitördemi bilmiyorum
Tamam, görüntü gelmese bile monitörün ayarlarına erişebilmeniz gerek. Setting kısmında bulunan Reset All kısmına gelip ayarlarını sıfırlamayı deneyin.

Hocam yazdığınıza cevap verdik siz dp den görüntü alıyorum oc yi açınca alamıyorum demişsiniz.

Tamam, görüntü gelmese bile monitörün ayarlarına erişebilmeniz gerek. Setting kısmında bulunan Reset All kısmına gelip ayarlarını sıfırlamayı deneyin.
Hocam sanırım benim hatam biraz yanlış izah ettim görüntü gelmemekten ziyade display port no signal yazıyor

Hocam yazdığınıza cevap verdik siz dp den görüntü alıyorum oc yi açınca alamıyorum demişsiniz.
Dpden görüntü alamıyorum dedim hocam görüntü alamamaktan kastım taktığımda no signal diyor

Hocam ben anlayamıyorum galiba

Neyse beni boşverin
Hocam en başta monitörü ilk monte ettiğimde taktığımda geldi ama sonra oc modunu açıp gelişmiş görüntü ayarlarından 180hz e aldığımda monitörü birdaha görüntü alamadım no signal dedi sürekli

Geri