25 BİN BÜTÇEYE SİSTEM

Eneas_exe

80+
Reaksiyon skoru
16
Bütçe
25000
Yine ben biliyorum bu günlerde çok fazla konu aştım ama bilgilendirmeye ihtiyacım var. Yardımcı olan ve olacak herkese çok çok teşekkür ederim. Intel i-5 12400F işlemcili bir sistem kurmak istiyorum. Fikirlerim değişiyor çünkü öğreniyorum. Ekran kartı olarak RTX 3060 TI mı almalıyım yoksa RX 6700 XT mı almalıyım? Genel olarak oyun oynayacağım ama ileride belki YT video çekmeye başlarım. Hangisini önerirsiniz parçaları tek tek toplayacağım hem daha uyguna geliyor hem de tanıdık biri yardımcı olacak anlayan birisi. Bir kaç video izlediğimde RX 6700 XT saf güç olarak öne geçiyor ama 3060 TI da fena sayılmaz DSLL ve FSR dahil ederek bilgilendirebilecek var mıdır ? Bana yardımcı olun aydınlatın :) Bu arada 25 BİN bütçem var 20 binini kasaya 3.500 lük kısmını monitöre https://www.gaming.gen.tr/urun/1674...reesync-238-165hz-1ms-gaming-monitor/#reviews bunu almayı düşünüyorum. Kalan 1.5 bin Liraya da klavye ve mouse almayı düşünüyorum. Yardımcı olacak herkese şimdiden çok teşekkür ederim. :) SSD'yi 1 TB çıkartmayı düşünüyorum. Ram 16 GB olur zaten haliyle. (kingston 1 TB ssd iyi mi kullanan var mı/ https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kingston-1tb-nvme-m-2-3500-2100mb-snv2s-1000g-fiyati,5242127.html ) ???

Son düzenleme:
Ben bu sistemi tek tek topladığımda daha uyguna geliyor ve AMD mi NVIDA mı 3060 TI mı 6700 XT mi ?
rx 6700xt daha iyi watman seni korkutmasın düzenli olarak driverları yüklersen çok nadir denk gelir zaten oda önemsenmicek bir şey 10 ayı geçecek rx 6600 le 1 tane bile watman almadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben bu sistemi tek tek topladığımda daha uyguna geliyor ve AMD mi NVIDA mı 3060 TI mı 6700 XT mi ?
hangi parçalarla topladın ve daha ucuza geldi merak ettim sıfır olarak

rx 6700xt daha iyi watman seni korkutmasın düzenli olarak driverları yüklersen çok nadir denk gelir zaten oda önemsenmicek bir şey 10 ayı geçecek rx 6600 le 1 tane bile watman almadım

hangi parçalarla topladın ve daha ucuza geldi merak ettim sıfır olarak
Oyunlar orijinal olmasa bile mi ?

RX 6800 bak, bu kartlardan çok daha iyi. 8GB VRAM ekran kartı alınmaz.
8 GB VRAM 12 GB VRAM arasında ki fark nedir aydınlatır mısınız ? Ve RX 6800 alacak bütçem maalesef yok en fazla RX 6700 XT

Kart tek başına 17k nasıl topladınız çok merak ediyorum yoksa kartın 6800 olduğunu mu bilmiyorsunuz
Toplansa bile yine 22K civarında "kalitesiz" bir şey toplanır. Gencer'de Sapphire 6800 12K. Fakat burada ekran kartına bakıyoruz Z Trio gibi çok iyi bir model var parçaları gayet iyi. Bence alınmaması için bir engel yok. 3-3.5K'ya monitör alınabilir uzun yıllar götürür.

hocam son zamlardan sonra fh4/5 i ve örümcek adamı korsan oynadım oyunları driverın olduğu yere kurma (korsan olanları)
Teşekkürler

Kart tek başına 17k nasıl topladınız çok merak ediyorum yoksa kartın 6800 olduğunu mu bilmiyorsunuz
Tek tek fiyatlarına baktım topladım derken almadım ve 6800 demedim RX 6700 XT dedim.

8 GB VRAM 12 GB VRAM arasında ki fark nedir aydınlatır mısınız ? Ve RX 6800 alacak bütçem maalesef yok en fazla RX 6700 XT
Neden bütçeniz yok? 25K bütçeniz değil mi? 22K sistem, hadi 1TB SSD falan yaptınız 23K'ya geldi desek üstüne 1K koyup monitör alabilirsin yine.

Toplansa bile yine 22K civarında "kalitesiz" bir şey toplanır. Gencer'de Sapphire 6800 12K. Fakat burada ekran kartına bakıyoruz Z Trio gibi çok iyi bir model var parçaları gayet iyi. Bence alınmaması için bir engel yok. 3-3.5K'ya monitör alınabilir uzun yıllar götürür.
Ben 6800 lü olanı toplamadım RX 6700 XT şeklinde topladım ve ekran kartına göre ayarladım kasayla 20 K civarlarındaydı.

Neden bütçeniz yok? 25K bütçeniz değil mi? 22K sistem, hadi 1TB SSD falan yaptınız 23K'ya geldi desek üstüne 1K koyup monitör alabilirsin yine.
Klavye Mouse ? böyle güzel sistem dizip dandik bir klavyede mi oynayacağım. Gerçi onu zamanla da alırımda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,705
Üyeler
203,937
Son üye
TheLenta
Geri