Kartı kırmak üzereyim, sürücü çökmelerinden bıktım!

AMD sürücüsünün sürekli çökmesinden dolayı ne bir oyun zevkim kalıyor ne de bir eğlencem. Artık bilgisayarı açmak dahi istemiyorum kartı kırmak üzereyim, ne yaparsam ne denersem olmuyor. Yardımcı olacak birileri yok mu Allah aşkına ?
Eğer çok ayar olmuş isen bana satabilirsin :D

Ek olarak Kartın yazılım degil donanımsal sorunu vardır

Ben rx 6600 ve r5 5500 ikilisini kullanıyorum hiç sorun yaşamadım son sürümde kullanıyorum sürücüyü

Top oc modeli evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows update ben izin vermeden herhangi bir şey indirmiyor ki ?

Sürücüsüz nasıl kullanayım hocam ekran oranı falan ayarlanmıyor ki öyle

Seni de dinledim kapattım garantiye alıp.

Amd ye isyanlar çıkmaya başlamış.
Ryzen işlemcilere ayırdıkları bütçeyi kartlara da ayırsalar keşke.

Son düzenleme:
valla bende 6750xt var hiçte pişman değilim cayır cayır oynatıyor çok nadiren çöküyor

Amd ye isyanlar çıkmaya başlamış.
İşlemcilerlere ayırdıkları bütçeyi kartlara da ayırsalar keşke.
alakası yok hocam. Tam şu an ikinci defa fps sorunuyla karşılaşıyorum anlamsız çözülmeyen. Driver falan derseniz hepsini denedim. Ya kartı atomlarına ayıracaktım ya da sarı siteye ilan vercektim ilanı seçtim.

alakası yok hocam. Tam şu an ikinci defa fps sorunuyla karşılaşıyorum anlamsız çözülmeyen. Driver falan derseniz hepsini denedim. Ya kartı atomlarına ayıracaktım ya da sarı siteye ilan vercektim ilanı seçtim.
Hocam dediklerim Amd ye ekran kartlarına önem vermiyorlar sürekli kullanıcılar wattman benzeri hatalar alıyorlar deneysel sürücülürde sıkıntı yaratıyorlar...

yıllardır amd kart kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım su ana kadar. rx580 zaten sorunlarla dolu bi karttı yeni nesil kartlarda 6000 serisinden itibaren hiçbir sorun yok kaplamış yine her yeri amd haterları

Hocam dediklerim Amd ye ekran kartlarına önem vermiyorlar sürekli kullanıcılar wattman benzeri hatalar alıyorlar deneysel sürücülürde sıkıntı yaratıyorlar...
anladım aynı sorun olunca söylemek istedim öyle olmadığını

yıllardır amd kart kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım su ana kadar. rx580 zaten sorunlarla dolu bi karttı yeni nesil kartlarda 6000 serisinden itibaren hiçbir sorun yok kaplamış yine her yeri amd haterları
büyük sempatiyle istekle aldığım amd kartım kafayı yedirtiyor şu an bana 5000 serisi

büyük sempatiyle istekle aldığım amd kartım kafayı yedirtiyor şu an bana 5000 serisi
Ben çok amd kullandım. Şuan HD 5450 kullanıyorum, AMD nin en düşük kartlarından :)
Sıkıntı yaratmadı fakat yeni üst segmentte tökezliyor.

yazılımsal bi cok sorun 6000 serisiyle çözüldü 5500xt kartım vardı önceden onda da sorun yaşamadım ama aynı kart olan arkadaşım yaşıyodu. o yüzden imkan varsa bi noktada 6000 serisine geçmek mantıklı

Geri