MSI B550-A PRO Alınır Mı?

B550 olarak değil de anakarttan yana bi sıkıntı yaşar mıyım. Diğerlerinde şu var bunda yok diyebileceğiniz bir şey

Arkadaşlar ufaktan sistemi dizmeye başladım da atx anakart bakıyorum bu anakart iyi midir şurası eksik diyebileceğiniz bir şeyi var mı?

Eksik olan yeri bana göre yok gayet kaliteli bir anakart bios tuşu da var eğer güncel değilse oradan da güncellersin

Mesela bazı anakartlarda rgb yok diyolar bazısında pompa özelliği yok diyolar ben de çok anlamıyorum beni eksik bırakmasın 6 7 sene götürsün istiyorum R5 5600 ile kullanacağım

Arkadaşlar ufaktan sistemi dizmeye başladım da atx anakart bakıyorum bu anakart iyi midir şurası eksik diyebileceğiniz bir şeyi var mı?

Yaklaşık 1.5 senedir aynı anakartı 5600x işlemci ile kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Kasamın Rgb fanlarını da kontrol edebiliyorum, sıvı soğutmam da gayet düzgün bir şekilde çalışıyor gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.

Yaklaşık 1.5 senedir aynı anakartı 5600x işlemci ile kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Kasamın Rgb fanlarını da kontrol edebiliyorum, sıvı soğutmam da gayet düzgün bir şekilde çalışıyor gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.
Yazılımsal biosluk bi sorun yaşamıyorsunuz değil mi? Gigabyte bu yüzden tercih etmiyorum. Arka kapağı da metalmiş o sinirimi bozdu birtek

Yazılımdal biosluk bi sorun yaşamıyorsunuz değil mi? Gigabyte bu yüzden tercih etmiyorum
Bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadım gerek yazılımsal gerek bios hiç bir sorun çıkartmadı bana. Fiyatları bilmediğim için o kısma bir yorum yapamam ama kullanıcı deneyimi açısından hiç bir sorun yaşamadığımı rahatlıkla söyleyebilirim.

Bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadım gerek yazılımsal gerek bios hiç bir sorun çıkartmadı bana. Fiyatları bilmediğim için o kısma bir yorum yapamam ama kullanıcı deneyimi açısından hiç bir sorun yaşamadığımı rahatlıkla söyleyebilirim.
Tamamdır hocam peki ileride ryzen 7ye falan geçmek istesem bu yeter mi

Biosluk sorun şu olur max eğer anakartın 5600 desteklediği bios sürümü ve üstü yoksa flash bios sürümü atıp düğmeye basıp güncellersin bu kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,819
Üyeler
184,227
Son üye
Gforce46
Geri