Grafik Tablet Önerisi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,567
Son düzenleme:
Aşağıdaki grafik tableti almayı planlıyorum. Bu small boyutu. Yorumları okudum ve çizim yapmak için Medium boyutunun fazla olduğuna dair small boyutunun oldukça yeterli olduğuna dair birçok yoruma rastladım.
Aşağıdakini alayım mı yoksa farklı bir öneriniz var mı?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@olcayaak
bunuda iyice şişirdiler ben 250tlye almıştım 1.1k değer mi emin değilim

şahsen ikinci el almak çok çok çok çok daha mantıklı knk

Peki 1000 liralık ne önerirsin?

Bir de 945 liraya pttavm de buldum

Son düzenleme:
Peki 1000 liralık ne önerirsin?

Bir de 945 liraya pttavm de buldum
1kya alacağın diğer ürünler bundan daha iyi değil o yüzden ikinci el önerdim aslında 600tle fln bulabiliyosun. Biraz pazarlıkla 550 ye kdr düşersin gibi

illa sıfır alacaksan mantıklı gibi
Ya ben hep sıfır aldım teknolojik ürünlerimi. İkinci el ile uğraşmak istemiyorum. Bir de grafik çizim öğrenmeye nasıl başlayabilirim? Önerebileceğin YT udemy kursu falan var mı?

Kral bunlar henellikle hevesle alınıp iki çiziktitip sonra kensra atılan ürünlrr yani ikinci el mantıklı. Bende gittim sıfır aldım zamanında iki çiziktirdim kenarda duruyo bigün çizicem diye.. Ben bu modeli almıştım gayet güzel ama oldukça büyük haberin ola

Ya ben hep sıfır aldım teknolojik ürünlerimi. İkinci el ile uğraşmak istemiyorum. Bir de grafik çizim öğrenmeye nasıl başlayabilirim? Önerebileceğin YT udemy kursu falan var mı?
grafik çizimden kastın nedir hocam? İllüstratörlük mü?

Small boyutlar osu oynamaktan başka pek bir işe yaramıyor. En iyisi medium almak. Eğer bu
işe yeni başladıysanız Wacom sizin için fazla gelecek bir marka. Veikk ile giriş yapmanızı öneririm
bu işe.

Krita'da çizim olur ya.
anladım, tableti alana kadar kağıtta çizim yapabilirsin veya adobe illüstratör ile illüstrasyonlar yapabilirsin hocam 7 günlük deneme süresi yeter zaten tablet gelir o vakte

anladım, tableti alana kadar kağıtta çizim yapabilirsin veya adobe illüstratör ile illüstrasyonlar yapabilirsin hocam 7 günlük deneme süresi yeter zaten tablet gelir o vakte
Genel olarak bu çizim nasıl öğrenilir?

Geri