MSI aşığıyimm
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,142
Ben ticket atıyorum 20-30 gün içinde cevap veriyorlar size kaç günde dönüş yaptılar
Ben ticket atıyorum 20-30 gün içinde cevap veriyorlar size kaç günde dönüş yaptılar
Ortalama 3-5 gün içerisinde dönüş olmuş. 2 kere konu ile ilgili desteğe başvurmuşum farklı tarihlerde. En yakın tarihim 2023-ocakBen ticket atıyorum 20-30 gün içinde cevap veriyorlar size kaç günde dönüş yaptılar
Bugün bir bilet daha gönderdim.Ortalama 3-5 gün içerisinde dönüş olmuş. 2 kere konu ile ilgili desteğe başvurmuşum farklı tarihlerde. En yakın tarihim 2023-ocak
bir bardak soğuk su için hocam geçmiş olsun.Ortalama 3-5 gün içerisinde dönüş olmuş. 2 kere konu ile ilgili desteğe başvurmuşum farklı tarihlerde. En yakın tarihim 2023-ocak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bugün bir bilet daha gönderdim.
aslında çok iyi bir sistem hesabım çalınmıştı ve mailine kadar değiştirilmişti ilk mailden kurtardımriot hesabı satın alınmaz hocam ilk mailden hesabı geri alır böyle geçmiş olsun
Hocam adam hesabı geri almamış, sorunu anlamadınız sanırım. Zaten şuan kullanıcı adı ve şifre ile kendisi de giriş yapamaz. doğrulama kodu yine benim mailime kayıtlı.riot hesabı satın alınmaz hocam ilk mailden hesabı geri alır böyle geçmiş olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aslında çok iyi bir sistem hesabım çalınmıştı ve mailine kadar değiştirilmişti ilk mailden kurtardım
Hocam klişe olucak ama spam klasörüne baktınızmıHocam adam hesabı geri almamış, sorunu anlamadınız sanırım. Zaten şuan kullanıcı adı ve şifre ile kendisi de giriş yapamaz. doğrulama kodu yine benim mailime kayıtlı.
Baktım hocam baktım, şuanda sorun tamamen ben giriş yaptığımda doğrulama kodunun mailime gelmemesi. Doğrulama kodu şu mail adresine iletildi diyor ya hani kendi mailim gözüküyor orada.Hocam klişe olucak ama spam klasörüne baktınızmı
hocam internette biraz gezindimde mesajları silmeyi denermisiniz eskilerden işe yaramayacaklarıBaktım hocam baktım, şuanda sorun tamamen ben giriş yaptığımda doğrulama kodunun mailime gelmemesi. Doğrulama kodu şu mail adresine iletildi diyor ya hani kendi mailim gözüküyor orada.
1 gün ara verip tekrar deneyin o zaman bazen bir zaman aşınım veriyor durmadan kod istediğin için görünmez ban gibi bir şey yiyorsunBu zamana kadar kodlar hep bana geldi. İlk sahibinin hesabı spama düşürmesi için şifremi bilmesi gerekiyor.
Hocam denedim onu da doğrulama kodlarını kenara kayıt edip dekont ve yazışmalar duruyor sadece.hocam internette biraz gezindimde mesajları silmeyi denermisiniz eskilerden işe yaramayacakları
Hocam işte ocak ayında 1-2 defa denedim en son bugün yine denedim aynısı oldu. en az 3-4 aydır denenmiyor giriş yapılma durumu.1 gün ara verip tekrar deneyin o zaman bazen bir zaman aşınım veriyor durmadan kod istediğin için görünmez ban gibi bir şey yiyorsun
yada olmadı yeni mail açayıp ona atayın