Neler Yeni

Leauge Of Legends Hesap Kurtarma Hk. (sorunu çözene valorant set hediye edeceğim)

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Ali Batmaz

DeoNade

80+ Bronze
Ben ticket atıyorum 20-30 gün içinde cevap veriyorlar size kaç günde dönüş yaptılar
Ortalama 3-5 gün içerisinde dönüş olmuş. 2 kere konu ile ilgili desteğe başvurmuşum farklı tarihlerde. En yakın tarihim 2023-ocak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ortalama 3-5 gün içerisinde dönüş olmuş. 2 kere konu ile ilgili desteğe başvurmuşum farklı tarihlerde. En yakın tarihim 2023-ocak
Bugün bir bilet daha gönderdim.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,134
İsim
Turuncu Keskin
İlk sahibi siz değilseniz banlatmaktan başka çareniz yok, hesabı geri alamazsınız.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver

Bugün bir bilet daha gönderdim.
bir bardak soğuk su için hocam geçmiş olsun.

Berke123

80+ Bronze
riot hesabı satın alınmaz hocam ilk mailden hesabı geri alır böyle geçmiş olsun

aslında çok iyi bir sistem hesabım çalınmıştı ve mailine kadar değiştirilmişti ilk mailden kurtardım

DeoNade

80+ Bronze

aslında çok iyi bir sistem hesabım çalınmıştı ve mailine kadar değiştirilmişti ilk mailden kurtardım
Hocam adam hesabı geri almamış, sorunu anlamadınız sanırım. Zaten şuan kullanıcı adı ve şifre ile kendisi de giriş yapamaz. doğrulama kodu yine benim mailime kayıtlı.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,393
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam adam hesabı geri almamış, sorunu anlamadınız sanırım. Zaten şuan kullanıcı adı ve şifre ile kendisi de giriş yapamaz. doğrulama kodu yine benim mailime kayıtlı.
Hocam klişe olucak ama spam klasörüne baktınızmı

DeoNade

80+ Bronze
Hocam klişe olucak ama spam klasörüne baktınızmı
Baktım hocam baktım, şuanda sorun tamamen ben giriş yaptığımda doğrulama kodunun mailime gelmemesi. Doğrulama kodu şu mail adresine iletildi diyor ya hani kendi mailim gözüküyor orada.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İlk hesap onda olduğu için üzerine geçsen bile kod gönderdiğinde ilk maile gönderiyor

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,393
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Baktım hocam baktım, şuanda sorun tamamen ben giriş yaptığımda doğrulama kodunun mailime gelmemesi. Doğrulama kodu şu mail adresine iletildi diyor ya hani kendi mailim gözüküyor orada.
hocam internette biraz gezindimde mesajları silmeyi denermisiniz eskilerden işe yaramayacakları

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu zamana kadar kodlar hep bana geldi. İlk sahibinin hesabı spama düşürmesi için şifremi bilmesi gerekiyor.
1 gün ara verip tekrar deneyin o zaman bazen bir zaman aşınım veriyor durmadan kod istediğin için görünmez ban gibi bir şey yiyorsun

yada olmadı yeni mail açayıp ona atayın

DeoNade

80+ Bronze
hocam internette biraz gezindimde mesajları silmeyi denermisiniz eskilerden işe yaramayacakları
Hocam denedim onu da doğrulama kodlarını kenara kayıt edip dekont ve yazışmalar duruyor sadece.

1 gün ara verip tekrar deneyin o zaman bazen bir zaman aşınım veriyor durmadan kod istediğin için görünmez ban gibi bir şey yiyorsun

yada olmadı yeni mail açayıp ona atayın
Hocam işte ocak ayında 1-2 defa denedim en son bugün yine denedim aynısı oldu. en az 3-4 aydır denenmiyor giriş yapılma durumu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,674
Üyeler
162,046
Son üye
SerkanDoğan
Top Bottom